Ε λογικο ειναι αυτο. Σου ανεβηκε η πιεση οταν νευριασες. Και εγω το παθαινω
Printable View
Εμένα δεν μου πονάει το κεφάλι. Νιώθω έντονη πίεση πίσω στο κεφάλι και στην αριστερή μεριά πιο πολυ και ζαλάδα μαζι με αργή όραση η θολή δε ξερω πως να το εξηγήσω! Αλλα ειναι πολυ δύσκολο με το παραμικρό να παθαίνεις ολα αυτα. Χθες αργά που πηγα να κοιμηθω ξάπλωσα λιγο με το κινητό σε κάποια φάση που λεω θα το κλείσω για να κοιμηθω με πιάνει πόνος πίσω αριστερά στη πλάτη και μετα απο ενα λεπτό με πιάνει και μπροστά στο στήθος αριστερά και ενα πράγμα σαν κάψιμο στον ώμο και εκει ανάμεσα σε ώμο και λαιμό. Μετα μουδιασα και στο σαγονι αριστερά. Κάθισα λιγο γύρισα απο τη μια γύρισα απο την αλλη εν τέλη έβαλα ενα βίντεο να παιζει για να με παρει ο ύπνος αλλιώς δεν θα κοιμόμουν καθόλου με αυτο που με έπιασε! Και δε ξερω και γιατι με έπιασε το ατιμο!
Δεν ξερω. Πιο πολυ με καρδιακό η κρίση άγχους μου φαίνεται. Δεν αποκλείεται να ειναι και αυτο που λες αλλα όπως και εσυ ούτε κ εγω ειμαι γιατρος και δεν ψάχνω για διάγνωση εδω περα. Απλά αν κάποιος εχει τα ίδια με σενα σε ηρεμεί κάπως αυτο και χαλαρώνεις προς στιγμή! Δε ξερω είχα καιρο να νιώσω κατι τέτοιο ίσως να ήταν κάποιο προειδοποιητικό μήνυμα η να αγχώθηκα. Αλλα εκείνη την ωρα ήμουν φουλ χαλαρός δεν ξερω γιατι να αγχωθώ;
Τώρα θα τεστάρω τον εαυτό μου. Θα βγάλω μεγάλη βολτα τον σκύλο. Να δούμε πως θα παει. Εχω ηδη άγχος.
Τελικά το χολτερ θα το βαλεις? Ή παρε ένα παλμομετρο ,έχει φτηνά,να δεις αν όντως ανεβαίνουν οι παλμοι σου όσο πιστευεις.