Originally Posted by
nuttcase
Τελικα ουτε οι τρελοι δε με καταλαβαινουν
edit:
για να μην με παρεξηγήσουν και ΠΑΛΙ θα κάτσω να εξηγήσω αυτά που δεν χρειάζονται επεξήγηση καθώς τα περιγράφω ξεκάθαρα απλά απότι φαινεται καποιοι δεν καθονται να διαβασουν τα ποστ και γραφουν ενα συμπερασμα που εβγαλαν διαβαζοντας τον τιτλο και μονο.
Λοιπον αφορα μία αίσθηση που έχω νιώσει αρκετές φορές στη ζωή μου αλλά σπάνια είτε υπο την επίρρεια ουσιών, είτε σε δύσκολες περιόδους, είτε από αυπνια κτλ και συγκεκριμενα περιγραφω μια ημερα στη δουλεια.
Το ποστ αυτό είναι η αρχή για μια κουβέντα.
Λέω ξεκάθαρα στην πρωτη προταση του ποστ
"Σας λεει κατι αυτό;"
Ειναι ξεκαθαρο οτι θελω να μοιραστω μια εμπειρία που είχα και να δω αν έχουν παρόμοιες εμπειρίες και άλλοι.
Προσοχη. Λεω επανειλημμενος στο ποστ ότι κοντεψα να τα πιστεψω αλλα παντα αναλυω τις σκεψεις μου. Ο σχιζοφρενης κατα κανονα (με εξαιρεσεις) πιστευει τις αυταπατες του.
Τωρα το γιατί το εβαλα στην σχιζοφρένεια...Το topic λέγεται "Ψυχώσεις και σχιζοφρένεια" και αυτό το συναίσθημα που βίωσα πιο πολύ μπορώ να το ταιριάξω με αυτό της ψύχωσης.
Ο κολλητός μου έχει διάγνωση Σχιζο οπότε ξέρω 5 πραγματα. Περα το οτι ειμαι knowledge freak και ειδικα πανω στο θεμα της ψυχολογιας το εχω λιωσει το θεμα.
Που την ειδε τη μεγαλομανια και το παραληρημα ο κυριος you cant be serios δε ξερω
Ειναι λες και ειπα "Εγω εφτιαξα τον κοσμο και εσεις ειστε ολοι ψευτικοι" Ωπα μήπως καποιος διαβασε απλα τον τιτλο και είπε να σχολιάσει χωρίς να έχει καταλάβει το ποστ;
Επίσης το "Αν έχεις διάγνωση σχιζο συμβουλεψου γιατρο" το μονο που καταφερνει ειναι να σε κάνει να δείχνεις αγενής.
Μια καλή απάντηση σαυτο θα ήταν "Αν δεν έχεις τιποτα χρήσιμο να πεις μην μιλάς"
με το συμπαθειο συναδελφοι
Οσο για τον κυριο Ελις τον απολαμβανω, είναι καλό τρολ