Σουλα εξήγησε μου κάτι να καταλάβω. Συναισθηματικά λες δεν σε καλύπτει. Οκ. Γιατί τότε δεν χωρίζεις; αφού και τώρα μόνη νοιώθεις. Παρέες έχεις; φίλους-ες; ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό σου
Printable View
Σουλα εξήγησε μου κάτι να καταλάβω. Συναισθηματικά λες δεν σε καλύπτει. Οκ. Γιατί τότε δεν χωρίζεις; αφού και τώρα μόνη νοιώθεις. Παρέες έχεις; φίλους-ες; ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό σου
Φίλους έχω αλλά έχουν τις οικογένειες τους και δεν βλεπομαστε συχνα.
Αυτό που μου συμβαίνει είναι κάτι περιεργο.δηλαδή την μια τον νιωθω ανθρωπο μου και τον αγαπώ και την άλλη θέλω να χωρίσω γιατί θεωρώ ότι δεν μου δίνει αυτά που θέλω.
Δεν μπορώ να το εξηγησω αλλιώς. Τώρα ειμαστε καλά μετά από κάποιες μέρες με αφορμες πάντα που μου δίνει θυμωνω και θέλω να χωρίσω.
Μήπως λέω μήπως τα θες όλα δικά σου;; το έχεις σκεφτεί αυτό το σενάριο; ψάχνεις το σούπερ ιδανικό και νοιώθεις συνέχεια ένα κενό το οποίο ψάχνεις να το καλύψεις; κοινως δεν ξέρεις τι θες; για πες μου μια αφορμή που έγινε και ήθελες να χωρισεις
Εντάξει σε αυτό έχεις δίκιο όπως το λες..τι να πω, απλά αν είναι να κάνεις κάτι μην φοβάσαι να μείνεις μονη
Άρα μήπως εσύ έχεις το θέμα και όχι ο άντρας σου; Αφού και στις δύο περιπτώσεις δεν είσαι ευχαριστημενη
Ποιος μπορεί να είναι πάντα σωστός απέναντι από τον άλλον; το σωστό το δικό μου ίσως να είναι το λάθος του άλλου.. Τι περιμένεις ότι θα έχεις δίπλα σου κάποιον που θα ξέρει πάντα πως να φερθεί; να είναι ακριβώς ότι περιμένεις; Πρέπει λίγο να δουλέψεις αυτό το κομμάτι. Το να περιμένεις με ένα συγκεκριμένο τρόπο να σου δείξει κάποιος την αγάπη του είναι πρώτα βασανιστικό για σένα και άδικο για τον άλλον. Όταν δεν σου δίνει αυτό το ένα.. Θεωρείς πως ότι άλλο σου δώσει είναι άχρηστο. Δεν σε συγκινεί.
Για κάνε εικονα να είχες τον άντρα όπως ακριβώς τον έχεις στο μυαλό σου. Τον τέλειο για σένα άντρα. Θα βαρεθεις. Θα είναι τόσο προβλέψιμος που θα βαρεθεις.. Το να φτιάξεις μια σχέση μαζί του όμορφη είναι διαφορετικό από το να είναι αυτός απλά τέλειος. Συζήτησε μαζί του τις σκέψεις σου. Τι θες, τι περιμένεις από αυτόν και ότι σου έχει περάσει από το μυαλό το διαζύγιο. Άκουσε τι έχει να πει και βρείτε πως θα προχωρήσετε. Μιλήστε και με σύμβουλο γάμου. Το πιο δύσκολο σε μια σχέση ειναι να μενεις και να προσπαθείς (όταν αξίζει φυσικά) και όχι να φεύγεις.
Αυτά από εμένα