Originally Posted by
Antonis8
Τα αντικαταθλιπτικά δεν έχουν καμία σχέση με ηρεμιστικα,μόνο τον πρώτο καιρό σου κάνουν περίεργες ππαρενέργειες,δεν σου φέρνουν υπνηλια. Εγώ τις δυο μέρες που πήρα ενιωσα καλύτερα (αν και δεν δρουν τόσο γρηγορα). Εσύ ξέρεις. Αν όντως έχεις τα συμπτωματα που περιγραφεις,κάνε κατι, μιλα ξεκάθαρα με έναν γιατρο και πες του έχω αυτο και αυτό και φοβαμαι για αυτό και για αυτό ,άρα θέλω να εξεταστω για αυτο και για αυτό. Εγώ πλεον, ακόμα και τρελό να ειναι το λέω στο γιατρο μου. Μου λέει έχουμε γίνει επεισοδιο στο χαουζ πια, χαχα. Αν θεωρεις ότι είναι ψυχολογικο,δες το με έναν ψυχιατρο. Πηγαινε να σε διαγνωσει και μετά αν δεν σου αρέσει η θεραπεια που θα σου δώσει,δες το εναλλακτικα. Απλα τα εναλλακτικά,τυπου όμοιοπαθητικη,συνήθως σε καθησυχαζουν για μικρά χρονικά διαστήματα. Κι εγώ προσπαθω να βρω κάτι εναλλακτικο,καποιο φυτικό αντικαταθλιπτικο, κάτι τέλος πάντων, αλλά δυστυχώς λιγα δουλεύουν και έχουν και ππαρενέργειες και απο πάνω (πχ saint johns wort). Το λάδι καναβης το σκεφτηκα αλλά φοβαμαι μηπως μου κανει την ταχύπαλμια χειρότερα.
Ειναι δύσκολη η κατάσταση κιολας,γιατί είχα και οριν φόβο με την καρδιά και τωρα ξαφνικά έχω αυτό το συνδρομο και οι γύρω μου δεν με πιστευουν. Αλλά όντως είναι υπαρκτο σύνδρομο και δεν οφείλεται στο άγχος.