Τον Ιούνιο την εκανα
Printable View
Ουτε εχω ξανακοσει την εκφραση ' check point '..........................................
Και τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά, δεν έχεις τίποτα.
Έχουν περάσει 5 μήνες από την εξέταση. Λες τοσο καιρό να μην είχε κάποιο σύμπτωμα τόσους μήνες; έχεις διαβάσει φαντάζομαι τα συμπτώματα του hiv είναι πολλά και δεν θα μπορούσες να μην δεν τα παρατηρήσεις.. Έχεις κάποιο από αυτά τα συμπτώματα;;
Τι να κάνω; Να πάω ξανά εκει στο τσεκποιντ και να τους ρωτήσω; Αν όλα είναι αποστειρωμένα, να τους μιλήσω για τη φοβία μου; Να ξανακάνω την εξέταση να δω πως γίνεται; Να πάω αλλού να εξεταστω;
Να μην κάνω τίποτα από αυτά;
Δεν ξέρω, έχω τρελαθεί πια. Το μυαλό μου με βασανίζει τόσο πολύ.....
Πείτε μου την γνώμη σας, σας παρακαλώ...
Μια απλή ίωση έχεις Νεφέλη, δεν είναι λύση κάθε λίγο και λιγάκι να πηγαίνεις για εξετάσεις!
Δες το με κάποιον ψυχίατρο που κάνει και ψυχοθεραπεία όπως λες, δεν ξέρω.
Το θέμα σου είναι το ψυχολογικό και τι γίνεται στο μυαλό σου, τι να σου κάνουν και οι λοιμωξιολόγοι και οι παθολόγοι και οι αιματολόγοι;
Έχω πάει εγώ και οι εντυπώσεις μου είναι οι καλύτερες ! Πολλοί καλοί εξυπηρετικοί ! Δεν παίζει να έχεις κολλήσει κάτι ! Όλα είναι αποστειρωμένα και τα ανοίγουν μπροστά στα μάτια σόυ
Μπορώ να καθησυχαστώ ότι δεν έχω τίποτα έχοντας πάει στο τσεκποιντ;;;;
Νεφάλη, ειλικρινά καταλαβαίνω ότι είναι πολύ δύσκολο για εσένα να αποβάλεις αυτές τις έμμονες ιδέες. Ωστόσο όσο το ανακυκλώνεις το θέμα, ότι και να σου πούμε, δεν νομίζω ότι σε βοηθάει. Ο μόνος τρόπος είναι να βρεις κάποια ασχολία να στρέφεις την σκέψη σου αλλού. Καλύτερα ας πούμε να μπεις στο chess com να παίζεις live καμια παρτίδα σκάκι παρά να μπαίνεις εδώ να μας ρωτάς.
Λοιπόν Νεφέλη νομίζω για να ηρεμήσεις πήγαινε μια βόλτα κάποια στιγμή από κει κ μπες μέσα κ μίλα τους. Ζήτα συγνώμη, πεστους πως έχει να κάνει με δική σου φοβία, δεν έχει να κάνει με αυτούς.. Ότι κόλλησε το μυαλό σου λόγω διαταραχής κ δε μπορείς να ηρεμήσεις. Πεστους ότι υποφέρεις κ ρώτα τους ξανά. Το σίγουρο είναι ότι θα σου δειξουν τι κάνουν. Επειδή έχω βρεθεί στα ίδια στάδια, κάποτε θυμάμαι ρώτησα έναν μικροβιολογο για τις σύριγγες και με πήρε από το χέρι κ μου λέει λοιπόν για να μην αγχώνεσαι, από δω τις βγάζουμε κλπ. και μου έδειξε ο άνθρωπος την διαδικασία που ακολουθείται κάθε φορά.
Μου έγραψε ένας από τη θετική φωνή που ενεργοποιείται σε αυτά ότι το μηχανηματακι που σε τρυπάει είναι μιας χρήσης και ότι μετά τη χρήση μπλοκάρει και δρν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά.
Αυτό που λες πάντως το σκεφτόμουν τις τελευταίες μέρες, να πάω από κει να κάνω μια κουβέντα μπας και ξέ αγχωθώ....
Αυτός πάντως με ξέ άγχωσε που μου είπε ότι μπλοκάρει και δεν χρησιμοποιείται ξανά....
Μακάρι να είναι έτσι....