Quote:
Originally posted by nature
Krino, κρινάκο, αεροβατείς, με το συμπάθειο....
Δηλαδή κατ εσένα επειδή ο άνθρωπος έπαθε αυτό που έπαθε (επειδή είναι άνθρωπος και όχι σίδερο) σημαίνει ότι η σχέση του με τη γυναίκα του δεν αξίζει και δουλεύει ο ένας τον άλλο? Πρέπει να τον φάνε οι τύψεις?
Να τιμωρηθεί ...δια λιθοβολισμού?
που ειπα εγω οτι πρει να φαει κοτρωνια???
εγω μιλησα για ειλικρίνεια και μονο.
Δηλαδη να επικροτησω το οτι σε μια σχεση υπαρχει απατεωια???
σορρυ κιολας αλλα δεν ειναι του χαρακτηρα μου.
Εγω ποτε δεν εκρυβα τιποτα, και δεν επικροτω να κρυβει κανεις οτιδηποτε.
Τωρα αν το να κανουμε μια αρπαχτη και ο συντροφος μας καλο εινια να μην ξερει (που να μπλεκουμε τωρα....) ειναι θεμιτο απλα εμενα δεν μου κανει.
Αν παω με αλλη γυναικα απαιτω η συντροφος μου να μην κοιμαται τον υπνο του δικαιου.
Απο κει και περα το τι θα κανει εκεινη ειναι αλλο θεμα.
Οι ανθρώπινες σχέσεις δεν είναι ηλεκτρονικό παιχνίδι, άσπρο ή μαύρο.
Ο/η σύντροφός μας, πιστεύω ότι δεν είναι ο εξομολόγος μας για να του τα λέμε όλα χωρίς ενδοιασμό.
εξομολογος ειναι να εισαι ειλικρινης??
εξομολογος ειναι να περιμενει κατι καποιος απο εσενα και εσυ να κανεις αλλα??
τι αλλο θα πουμε για να δικαιολογησουμε τα αδικαιολογητα?
Βεβαίως γενικά είμαι υπέρ μίας ειλικρινούς σχέσης. Αλλά να μην ξεχνάμε και τις ισορροπίες που παίζουν σε ένα ζευγάρι. Δηλαδή τι θα προσφέρει αν πω στον άντρα μου ότι είδα στον ύπνο μου ότι έκανα σεξ με τον κολλητό του? Γιατί να το πω? Ξαναλέω δεν είναι εξομολόγος, ούτε όποιος παίρνει άριστα στην εξομολόγηση αγαπά περισσότερο τον σύντροφό του.
ενω εκεινη/ος που πηδιεται με αλλη/ο ειναι μια χαρα και καλυτερα να πορευεται οπως νομιζεις σωστα???
Σορρυ αλλα εμενα το ρητο που λεει,
κανε οτι νομιζεις αρκει να μην σε πιασουν,
εμενα δεν μου κανει.
Οτι εκανα στη ζωη μου παντα ημου υπερηφανος για αυτο και δεν ντρεπομουν ποτε.
Οποτε εκανα καμακι σε γυναικα η συντροφος μου ηταν γνωστης του συμβαντος και δεν της εκρυψα ποτε τιποτα.