Originally Posted by
anxious4ever
3 εβδομαδες πειπου με αυξημενο σιπραλεξ κ η μανα χαλια μαυρα..εχω κουραστει, καθε μερα την παιρνω τηλ κ ειναι σαν κλαμμενο μ@@@ ....
της εβαλα τις φωνες πριν λιγο ...εχει μοναξια λεει κ τι να κανουμε>? να αφησουμε σπιτια παιδια σκυλια κ να παμε να μεινουμε σπιτι της?
γηροκομειο δεν θελει, γυναικα δεν θελει, να παει στο σπιτι αδερφης μου δεν θελει.... που εχει μεγαλυτερο σπιτι βασικα εκει, τι θελει? να γινουμε μωρα παλι κ να επιστρεψουμε σπιτι μας?στο πατρικο?
ολες τις φορες της μιλαω γλυκα, την κανακευω κ την βοηθαω ..σημερα νευριασα.. γτ νιωθω οτι εχει παραδοθει εντελως.
συνεχεια μιλαει για θανατο..
της λεω εισαι 80, δλδ αν πεθανεις στα 90 τι θα γινει? θα εισαι ετσι συνεχεια?
κανε καμια δουλιτσα, ξεσκονισε, σφουγγαρισε, κανε βλακειες να περναει η ωρα σου.. εμεις αλλωστε ειμαστε στις δουλειες ολη μερα... τι να κανω δεν ξερω..
νιωθω κ γω απογνωση ορισμενες φορες...πως μπορω να την βοηθησω καθομαι κ σκεφτομαι κ γω κ τ αδερφια μου..
να της βρω συγκατοικο? δεν θελει... δεν θελει κανεναν ξενο μες στο σπιτι της..
τι μπορω να κανω δεν ξερω..
κ αυτο που με νευριαζει περισσοτερο ειναι τοσο δυναμικη κ καπατσα γυναικα να νιωθει ετσι..
απο την αλλη ειναι παθολογικο λογω αλτχαιμερ... αλλα δε ξερω..θα πρεπε πιστευω κ αυτη λιγο να αλλαξει τροπο σκεψης με το ζορι..
οσο μπορει, γτ ειναι σκεπτομενος ανθρωπος κ επικοινωνει κανονικα με το περιβαλλον...
δε ξερω τι να πω.. μπορει να λεω κ μαλακιες..