Το διάβαζα αρκετές φορές εδω από κάποια παιδιά αλλά ποτέ δεν ήξερα τι ήταν
Printable View
Το διάβαζα αρκετές φορές εδω από κάποια παιδιά αλλά ποτέ δεν ήξερα τι ήταν
Ασχολησε πολύ με το σώμα σου και προσπαθείς να προλάβεις μια αρρώστια. Συγνώμη για την ερώτηση. Ποσο είσαι;
Νομίζω ότι δεν ασχολούμαι με το σώμα μου μπορεί να κάνω και λάθος κιόλας απλώς είδα έτσι ξαφνικά ότι άλλαξε χρώμα η κρεατοελια μου και φοβήθηκα. Είμαι 17...
Νταξ η αλήθεια είναι ότι είμαι λίγο κλανιαρης με αρρώστιες
Εγώ τώρα το είπα στην μάνα μου και μου είπε ότι αυτό είναι έτοιμο να φύγει και είναι ματωμένο και με ρώτησε αν το πείραξα δεν το πείραξα όμως θα παω από Τετάρτη στην παιδιατρο μήπως ξέρει
Ναι θα πάω από Τετάρτη και ο θεός βοηθός
Άμα κανένας αλλος γνωρίζει έστω και κάτι περί του θέματος παρακαλώ ενημερώστε με
κουλ ρε φιλε δεν ειναι τιποτα!
Μην μασας.
ΚΑι εγω αρρωστοφιβικος ημουν (τωρα ελαχιστα) και εμπαινα γκουγκλ και εβγαζα διαγνωσεις...ειχα βγαλει πανω απο 40 αρρωστιες:p:D
Και σε εμενα παλια μια ελια στην πλατη ματωνε και ειχε αλλαξει χρωμα, νομιζω απο χτυπημα ηταν...
Πηγαινε στον δερματολογο να σου φυγει ο φοβος και να στην αφαιρεση κιολας.
Πώς γίνεται η αφαίρεση πονάει?
Θυμάσαι τι χρωμα σου είχε γίνει? Γιατί σκέφτομαι κάτι άλλο μήπως την εγδαρα κατά κάποιο τρόπο χωρίς να το καταλάβω ίσως την ώρα που κοιμόμουν δεν ξέρω γιατί το χρώμα που έχει πάρει μέσα είναι σαν αιματωμα
απλα την εχεις γδαρει οταν κοιμοσουν η χτυπησες καπου η εβαλες τα χερακια σου.
Χρωμα δεν θυμαμαι!
Η αφαιρεση νομιζω δεν ποναει και γινεται με λειζερ.
Τώρα που σκέφτομαι λογικά, κάπου εκεί πάει το μυαλό μου στο ότι την έχω γδάρει τώρα πως δεν ξέρω θα πάω τετάρτη στον παιδίατρο μου και βλέπουμε
Διάβασα ότι αφήνει και σημάδι πάντως και αν μου αφήσει θα είναι βλακεία γιατί εγώ την έχω στο κεφάλι την κρεατοελια πάνω δεξιά στα πλάγια