Εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι προσπαθείς να τον δικαιολόγησεις δεν είμαι ψυχρός άνθρωπος για να το δω έτσι. Φαινόταν σαν ελεύθερη σχέση αλλά δε χωρίσαμε αυτό εξηγώ δεν είναι και εύκολο να το περιγράψω έτσι όπως το βίωσα.
Printable View
Γιατί, πηγαίναμε μαζί φαντάροι για να θέλω να τον δικαιολογήσω;
Απλά να βρω το πρόβλημα στην ρίζα του προσπαθώ και δεν νομίζω ότι είναι η απιστία, παρόλο που εσύ πατάς εκεί για να δικαιολογήσετε τα χάλια σας. Πριν φτάσετε σε αυτό το κάτι σαν ελεύθερη σχέση που δεν ήταν ελεύθερη σχέση γιατί αγαπιόσαστε και ξέρω κι εγώ τι, τι συνέβη και γιατί επιλέξατε να είστε σε αυτή την ντεμί φάση τελοσπάντων; Και αφού έγινε ότι έγινε και αποφασίσατε να πάτε παρακάτω, γιατί δεν ξεκολλάτε να κάνετε μία καινούρια αρχή και εσύ του κοπανάς συνεχώς για την απιστία αλλά κατά τα άλλα σκέφτεσαι άλλον; Το θέμα είναι να δικαιολογεί ο καθένας τον εαυτό του και να ρίχνει στον άλλον το ανάθεμα ή τι;
Εγώ νομίζω ότι πριν από όλα αυτά κάτι πήγαινε στραβά και δεν έχει διορθωθεί ακόμα.
Όταν ξεκινάς μια ελεύθερη σχέση και μένετε μαζί αγαπώντας ο ένας τον άλλο, είναι τελείως αντιφατική και μπερδεμένη κατάσταση οπότε φυσιολογικό είναι οτιδήποτε θα ζήσεις εκεί μέσα θα ειναι.μπερδεμενο και ακατανόητο.
Ειχαμε πολλα προβληματα και κατεληξε να γινει ολο αυτο εκτος των αλλων ειχε χασει τον εαυτο του γιατι μας συνεβησαν πολυ σοβαρα πραγματα. Και μπορω να καταλαβω ως ενα βαθμο οτι οδηγηθηκε εκει. Οι οικογενειες μας προσπαθουν να μας χωρισουν με ολους τους τροπους και τωρα καταφεραμε να κοψουμε επαφη μιλαμε για πολυ ανυποφορους ανθρωπους. Μας δημιουργουσαν προβληματα απο το πουθενα και κανουν τα παντα για να μας καταστρεψουν αυτη ειναι η αληθεια..Και να φανταστεις οτι η οικογενεια του προσποιουταν οτι με αγαπαει κιολας..Δε μας βοηθανε σε τιποτα ουτε στηριζουν τις επιλογες μας.