Quote:
Originally posted by sabb
Φίλε μου, με συγκλονίζει το γεγονός πως κάποιος βάζει ημερομηνία λήξης στα 24 του χρόνια, παραιτούμενος αμαχητί από ένα δώρο που ακόμη δεν μπόρεσες να καταλάβεις πόσο μα πόσο πολύτιμο είναι...
Τι είναι αυτό που δεν μπορείς να ξεπεράσεις ?
- Ο Steven Hawkins, ο μεγαλύτερος εν ζωή αστροφυσικός, ένα τεράστιο μυαλό παγιδευμένο σ\' ένα παράλυτο σώμα σχεδόν μια ολοκληρη ζωή, χωρίς να είναι ικανός να κάνει την παραμικρή κίνηση αυτόνομα, ζει μια ζωή αφιερωμένη στη γνώση, μια ζωή αφιερωμένη στην επιστήμη και στον συνάνθρωπο του..Εσύ φίλε μου ? Αν κατάλαβα καλά δεν είσαι καρφωμένος σε αναπηρική πολυθρόνα (σε προηγούμενο τόπικ είχες πάει βόλτα...χωρίς να το καταλάβεις μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ έτσι δεν είναι ? Ναι, έτσι είναι , γιατί όσο και να σου φαίνεται περίεργο, δεν περνάς απαρατήρητος, ακόμη και σε μια εικονική πραγματικότητα όπως είναι αυτό το φόρουμ, έχεις μια οντότητα που όπως κατάλαβες από τα πόστ όλων, έχει τεράστια σημασία να είναι πάντα μαζί μας)
- Εκατομμύρια άνθρωποι πάσχουν από καρκίνο και δίνουν καθημερινά τη δική τους μάχη..τη δική τους άνιση μάχη. Τη δίνουν με θάρρος, ζουν και την πιο ασήμαντη στιγμή τους, ξέρουν πως αύριο μεθαύριο το πιθανότερο είναι να μην υπάρχουν, κι όμως δεν εγκαταλείπουν την μάχη..και στο τέλος τέλος δεν είναι λίγοι εκείνοι που βγαίνουν νικητές από αυτή τη δοκιμασία...
- Αν σου απαριθμούσα τα δεινά που υπάρχουν σ\' όλο το κόσμο το πιθανότερο είναι να περνούσε η 12η του μήνα κι εμείς να είμασταν εδώ ακόμη και να γράφαμε και να διαβάζουμε...Αθλητές των παραολυμπιακών, τα παιδιά με μεσογειακή αναιμία, οι νεφροπαθείς, οι γονείς αυτιστικών παιδιών, και τόσοι και τόσοι άλλοι με ανυπέρβλητα προβλήματα ζουν δίπλα μας, κάποιοι απ\' αυτούς είναι εμείς οι ίδιοι..κι όμως ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΚΟΜΗ ΕΔΩ...και θάμαστε για όσο αντέξουμε.
Τι είναι λοιπόν αυτό που δεν μπορεί να ξεπεραστεί φίλε μου κατατονία ? Είσαι μόνο 24 χρονών, δεν έχεις δει τίποτε ακόμη από τη ζωή και τις ομορφιές της...
Είμαι 48 και μπορεί κάποιος νάλεγε για σένα \"αχ και νάχα τα χρόνια σου ρε κατατονία και να ξαναγινόμουν 24 χρονών\"..Εγώ θα πω όχι..Αν ξαναγινόμουν 24 χρονών δεν θάχα ζήσει όσα όμορφα, άσχημα, στενάχωρα, χαρούμενα, έχω ζήσει μέχρι τώρα..Δεν θάχα τα δυό παιδιά μου..Ναι , χαίρομαι που είμαι 48, χαίρομαι που σε 2 χρόνια θα είμαι 50άρης, χαίρομαι που έφτασα μέχρι εδώ, μέσα από αντιξοότητες, δυσκολίες, χαρές, λύπες, αλλά που έφτασα ΟΡΘΙΟΣ και ΥΓΙΗΣ..
Θάμαστε όλοι εδώ στις 13 να πιούμε ένα Jonny στην υγειά σου, κατατονία, και θάσαι κι εσύ εδώ, οκ ?
...