Originally Posted by
Nikolas73
καλημέρα ναι, βιώνω και εγώ το ίδιο....φοβάμαι να σφουγγαρίσω επειδή με κουράζει φοβερά, μετά νιώθω ζάλη, αδυναμία, ταραχή, ταχυπαλμία, μέχρι και θολή όραση. Φυσικά έχω κάνει και εγώ την τουρνέ σε διάφορα επείγοντα, με διάφορους καρδιολόγους κλπ κλπ που με έχουν διαβεβαιώσει οτι είναι άγχος. Και όντως, άτομα με γενικευμένη αγχώδη διαταραχή που νιώθουν εκνευρισμό και ανησυχία, νιώθουν και ακραία εξάντληση.
Εσύ ξέρεις μέσα σου τί σε ανησυχεί, τί σε αγχώνει, τί σε δυσαρεστεί τόσο πολύ, ίσως το κρατάς μέσα σου και ξεσπάει έτσι. Εγώ για παράδειγμα ξέρω τί είναι αυτά που με στενοχωρούν τους τελευταίους μήνες, μόλις ξεφεύγω από την συγκεκριμένη δυσάρεστη κατάσταση, μου περνάνε όλα.
Ανεβαίνω ανηφόρες, δεν έχω αμάξι, περπατάω πολύ, κάθε μέρα 4-5 χιλιόμετρα, πάω σουπερ μάρκετ, γυρνάω και ανηφορίζω κουβαλώντας σακούλες ανεβαίνω σκάλες με αυτά, δεν έχω λαχανιάσει ποτέ.
Το σφουγγάρισμα όμως με νευριάζει, επειδή πέρα από κουραστικό, με πιάνουν σκέψεις του τύπου γιατί να σφουγγαρίζω μόνο εγώ, η άλλη όλη μέρα κάθεται με το κινητό στο χέρι, ενώ έχω σφουγγαρίσει θα περπατήσει με τα παπούτσια απέξω πάνω στο καθαρό πάτωμα, και πολλά άλλα αρνητικά σχετικά με το συγκεκριμένο άτομο, οπότε να και ζαλάδες και όλα τα παραπάνω.
Πρέπει να δεις τί είναι αυτό που σε πλακώνει μέσα σου και να το αντιμετωπίσεις για να μην βασανίζεσαι.....