Originally Posted by
george1520
Αιμορροΐδες μπορείς να πάθεις και σε 5 λεπτα.. Το αν εσύ θες σονι και καλά να έχεις κάτι είναι άλλη κουβέντα.. Μπαίνεις σε ένα φόρουμ περιμένεις να ακούσεις γνώμες και αν αυτά που ακούς δεν είναι αυτά που θες αντιδράς. Θες να σου πει κάποιος ότι δεν είσαι καλά; Οκ σου λέω εγώ δεν είσαι καλά, θα πεθάνεις. Πήγαινε ξάπλωσε στο κρεβάτι και περίμενε να πεθάνεις... Ή θα συνέλθεις και να προσπαθήσεις να βγεις από όλο αυτό ή μείνε εκεί να κλαις την μοίρα σου. Όταν περνάμε αυτή την φάση της ζωής μας, το σώμα νιώθει τα πάντα.. Πόνος στο στήθος, αδυναμία, πονοκέφαλο.. Τα πάντα. Ή θα ψάξεις την αιτία που έχεις όλα αυτά.. Γιατί προφανώς το μυαλό προσπαθεί να σου αποσπάσει την προσοχή με "απλά θέματα" ή μείνε εκεί να ασχολησε 24ωρες το 24ωρο με το σωμα σου. Αντί να προσπαθήσεις να οδηγήσεις το μυαλό σου το αφήνεις να σε κάνει ότι γουστάρει. Και στο λέει κάποιος που τα έζησε.. Και όσο για τις κρίσεις πανικού. Δεν είναι πάντα οι ίδιες.. Εγώ μια φορά είχα ταχυπαλμια, άλλη δυσπνοια, άλλη δνε μπορούσα να αθρωσω λέξη. Πάντα γίνεται κάτι, πέφτω. Εχω Ψυχοσωματικα, έχω άγχος.. Εχω τις ίδιες βλακειες που έχουμε όλοι μας..αλλα πεισμωνω. Σταμάτα να φοβάσαι. Και αντιμετώπισε το πρόβλημα σου. Και το πρόβλημα σου φίλε μου δεν είναι το σώμα σου. Αλλα η ψυχή σου.