Ηλια εγω ξερω γιατι το εκανε ηταν αδυναμος χαρακτηρας οι γιατροι το λενε καταθλιψη εγω το λεω απογνωση εχω κανει μια αποπειρα κι γω. Δεν ειναι κληρονομικο φιλε μην στεναχωριεσαι.
Printable View
Ηλια εγω ξερω γιατι το εκανε ηταν αδυναμος χαρακτηρας οι γιατροι το λενε καταθλιψη εγω το λεω απογνωση εχω κανει μια αποπειρα κι γω. Δεν ειναι κληρονομικο φιλε μην στεναχωριεσαι.
Μαγια γεια σου και χρονια πολλα. Οταν εχει καποιος γυρω μας καποιο θεμα υγειας ολοι λενε μηπως το εχω και γω?. Ο φοβος μερικες φορες ειναι ενα ασχημο συναισθημα αν και μερικες φορες μας προστατευει οταν χρειαζεται. Κανε τις εξετασεις σου καθε χρονο για προληψη για να εισαι ησυχη. Οι γυναικες δεν διατρέχουν κινδυνο απο καρδια. Και στο λεω γιατι κι γω εχασα τον πατερα μου απο καρδια και δεν φοβαμαι καμια ανακοπη. Οι αδερφες της μαμας μου ειχαν καρκινο στο στηθος η μαμα τους και ο μπαμπας τους δεν ειχαν και λενε οτι κραταει απο 7 γενεές κλαει μαη. Οποτε κοιτα τις 7 γενεές που δεν ειχαν προβλημα με την καρδια και μην στεκεσαι στο συμβαν με τον πατερα σου φιλια και δεν ξερω αν καταλαβες τι εννοω