Originally Posted by
Mrgilleas
τον πρωτο καιρο ημουν και γω σαν ρομποτ αλλα το αποτελεσμα ειναι να εχω χαζεψει μετα απο τοσα φαρμακα που εχω παρει σαν να εχει καει ο εγκεφαλος μου.τον πρωτο καιρο που τα επαιρνα ημουν σαν ρομποτ μετα συνηλθα και ημουν φυσιολογικος και σοβαρος τα τελευταια 2 με 3 χρονια εχω καει ολοκληρωτικα ολο σεξ θελω να κανω,μπορει να γελαω δυνατα για πολλα λεπτα για κατιπου μπορει να μην ειναι και τοσο αστειο σαν να εχω αποβλακωθει ή να εχω καπνισε βαπορια με κανναβη για να εχω γινει ετσι κατι το οποιο δεν το εχω δοκιμασει καθολου .θα το αποδεχτω θα παιρνε φαρμακα μεχρ να χαζεψω και να καω τελειως γιατι αν τα κοψω θα καταληξω σε ασυλο.δεν φταινε οι γιατροι τα φαρμακα κανουν ζημια κα συγκεγκριμενα τα αντιψυχωτικα κακως τα δινουν σε ασθενεις με απλο αγχος και καταθλιψη.ο λογος που πολλοι ψυχωτικοι ζουν λιγα χρονια οφειλονται κατα κυριο λογο και στα φαρμακα που προκαλουν παχυσαρκια,διαβητη,χοληστε ρινη,αυξημενα λιπιδια,αυξηση ηπατικων ενζυμων συν αν παιρνεις χρονια αντιψυχωτικα παθαινει οψιμη δυσκινησια που ειναι συνδρομο που γινεσαι σαν φρικιο διοτι κανεις αποτομες μυικες συσπασεις στο στομα και γενικα ενα σωρο τικ και γκριματσες και φαινεσαι πολυ περιεργος γι αυτο μαγκες οσοι δεν εχετε ψυχωση κακως παιρνετε τα ιδια φαρμακα με μας αυτα λεγονται αντιψυχωτικα πολεμουν την ψυχωση τωρα αν θελετε να καψετε το εγκεφαλο σας και το σωμα σας δικη σας επιλογη ειναι.εγω ξερω μετα απο 10 χρονια ληψης της αγωγης εχω αποβλακωθει καπως