Λες ε; δηλαδη και οι καλες αλλαγες μηπως το προκαλούν; μάλλον επειδή δεν ειμαι συνηθισμένη σε τετοια χαχα... Να σται καλα ολοι που μου δώσατε αυτες τις συμβουλές λογικα τα εχετε περασει και εσεις και κατι θα ξέρετε.
Printable View
Σ ευχαριστω Θανο μου για το μήνυμα σου. Η αληθεια ειναι υποπτεύομαι ναι αλλα δεν μπορω να το πιστεψω γιατι στην ουσια δεν ειναι τιποτα το τραγικο ωστε να με κανει τοσο χαλια. Και σκεφτηκα μηπως υπαρχει καποια βαθυτερη αιτια. Ο σύντροφος ειχε παλαιότερα κατάθλιψη και με την ύπνωση βρήκανε κάποιες κρυφές φοβίες που ιδιος δεν ηξερε οτι εχει και τωρα ειναι μια χαρα χωρίς χάπια χωρίς τιποτα.
φυσικα.
οχι επειδη δεν εισαι συνηθισμενη.
ειναι στρεςς και οι καλες αλλαγες, σου ταραζουν την ισορροπια/ηρεμια πες το οπως θες. κι εγω το παθαινω. οχι με ψυχοσωματικα, αλλα αγχωνομαι και με τις καλες αλλαγες. με ολες τις αλλαγες. κι εμενα μου συμβαινουν καποια καλα αυτον τον καιρο κι εχω αγχος..
κατι ''ασυμαντο'' μπορει να μας στεναχωρησει επειδη κατι ασημαντο μπορει να μας χαροποιησει.......απ οτι βλεπωσε νοιαζει η αντιμετωπιση του αγχους η η αιτια......η αιτια μπορει να βρεθει μιλα με καποιον ψυχολογο,αναλυτη εαν δεν εχεις εναν πολυ εξυπνο ανθρωπο στο περιβαλλον σου.....απο ει και περα και να βρεθει η αιτια δεν σημαινει οτι θα περασει απαραιτητα το αγχος,απλα θα ξερεις γιατι το βιωνεις