Originally Posted by
Remedy
καλημερα.
θα σε στεναχωρησω, αλλα το λαθος ειναι δικο σου, εξ αρχης, κατα την γνωμη μου.
δεν αλλαξες την κοιλια σου. αλλαξες κατι στο πιο εμφανες σημειο του προσωπου σου. ηταν ΑΔΥΝΑΤΟΝ να το κρυψεις.
επομενως, αυτο που μπορουσες ειναι να μην τους επιτρεπεις τις παρεμβασεις κι οχι να μην το δουν..
ξερω, ειπες κι εσυ, οτι δεν σε νοιαζει αν το σχολιασουν πισω απο την πλατη σου, αλλα οχι μπροστα σου.
μα εσυ τους προκαλεις και δινεις τροφη για νταβαντουρι οταν λες οτι θα πας διακοπες και σκαρωνεις και ολοκληρη ιστορια με ψευτικες (παλιες) φωτος. μου θυμισες μια γνωστη, που παριστανε οτι ζει ζωαρα μεσα στο φμ με παλιες φωτος απο επισκεψη στο λονδινο σε καταπληκτικο ξενοδοχειο στο τσελσι, και την προδωσε η τοποθεσια του κινητου της που εγραφε καλλιθεα, αθηνα... κωμικοτραγικο..
η γυναικα ειχε βαλει 20 κιλα και κρυβοταν σπιτι της για να μην φανει, και δημοσιευε φωτος πριν 10 χρονια για να κανει την χαρουμενη. αυτα ειναι αστεια..
δεν ειχες καμια δουλεια να στησεις διακοπες.
οπου θελεις θα πας κι οτι θελεις θα κανεις.
αυτο που σχολιαζουν πισω απ την πλατη σου, ειναι το ψεμα με τις διακοπες. γι αυτο σχολιαζουν μπροστα σου την μυτη. γιατι εχουν χασει τον σεβασμο τους απο τα ψεματα που ακουσανκαι γελανε, αγαπητη μου...
αν ελεγες οτι θα πας οπου θελεις και το εκοβες, μια χαρα θα μαζευονταν.
οσο για τα σχολια τους, δεν χρειαζεται να απαντας επι της ουσιας. λεγε αστεια, η κοβε το. δεν εισαι υποχρεωμενη να απαντησεις. αφου δεν σε νοιαζουν οι απο πισω συζητησεις (που παντα γινονται, δεν μπορεις να τις αποφυγεις) μπορεις μια χαρα να αποφυγεις τις ερωτησεις μπροστα σου.
πχ. - αλλαξες την μυτη σου;
-οχι καλε, ετσι γεννηθηκα.
-μα πως, κατι εχεις κανει στην μυτη σου, φαινεται!!!
- η μυτη μου αλλαζει οταν κοιμαμαι. ειδα καλο ονειρο χθες.
και λοιπες μαλακιες.
αλλα αυτο που εκανες με τις διακοπες, σορι αλλα δεν τρωγεται... αυτο τους εδωσε το δικαιωμα να σε ακυρωνουν και να γελανε μπροστα σου, ΟΧΙ η μυτη (η τα κιλα).