Originally posted by Empneustns
Quote:
Originally posted by stephanos
Η οποια ειναι η εξης:Αν το κομπρεσερ, το μηχανημα, που τρυπαει το πεζοδρομιο, οταν γινονται εργα, μπορει να σπασει το μεταλλο (πχ ενα νυχοκοπτη) και το πλαστικο ( πχ ενα καπακι απο μπουκαλι νερου).Γενικα εχω ενα θεμα με τους νυχοκοπτες εξαιτιας της ιψδ.
Και ρωταω και αλλος μου λεει οτι σπαει, αλλος οτι δε σπαει και δεν αντεχω αλλο.Αν δε μαθω νιωθω οτι δε θα ησυχασω.Φοβαμαι οτι θα μου κολλησει αυτη η παλιοαπορια.Παλιοψυχαναγκ� �στικη.Σε μισω, σε σιχαινομαι, σε απεχθανομαι.:(
λοιπον,τα σιδερα εχουν την εξης ιδιοτητα,οσο πιο σκληρα ειναι τοσο πιο ευκολα σπαζουν.στην περιπτωση που ειναι μαλακα στραβωνουν,πχ βεργες της οικοδομης.αν χτυπησεις ακομα και με σφυρι σκληρο σιδηρο σπαζει.αν ειναι μαλακος σιδηρος απλα θα μεινει το σημαδι πανω στο σιδερο.αν το χτυπησεις επανελημενα στο ιδιο σημειο θα σπασει και αυτο.στην περιπτωση του νυχοκοπτη,ΝΑΙ ΘΑ ΚΟΠΕΙ ΣΤΑ ΔΥΟ αν το κομπρεσερ χτυπησει πανω του.Αυτο ειναι επιβεβαιωμενο 100%.Το εχω δοκιμασει με νυχοκοπτες,με βεργες,με ελατηρια κλπ κλπ παμπολες φορες λογω επαγγελματος :)