Τα παιδιά μου θα τα έχω μαζί μου (έχει και η φίλη μου παιδιά)... Ο άντρας μου δεν είναι ποτέ σπίτι στις γιορτές. Έχει "δουλειά"
Γκομενο - δουλειά; ή όντως δουλειά;
30-12-2019, 12:50
Αλεξία10
Quote:
Originally Posted by george1520
Γκομενο - δουλειά; ή όντως δουλειά;
Ξέρεις... Η γκομενο-δουλεια και η δουλειά του συνδέονται στενά. Δουλεύει νύχτα. Ξέρεις τι εννοώ. Είναι μέσα στη νύχτα.
30-12-2019, 12:51
Xfactor
Μπαρτεντερ λογικα.
30-12-2019, 12:53
Αλεξία10
Quote:
Originally Posted by Xfactor
Μπαρτεντερ λογικα.
Κάπως έτσι...
30-12-2019, 12:54
Xfactor
Εφοσον εκανε οικογενεια δεν σκεφτηκε να αλλαξει δουλεια?
Σορρυ για το οφ τοπικ τ θεματος.
30-12-2019, 12:55
george1520
Quote:
Originally Posted by Άντα_Στε87
Κάπως έτσι...
Ενδιαφέρον.. Και τι κάνεις για αυτό; απλά το ανέχεσαι;
30-12-2019, 13:00
Αλεξία10
Quote:
Εφοσον εκανε οικογενεια δεν σκεφτηκε να αλλαξει δουλεια?
Σορρυ για το οφ τοπικ τ θεματος.
Ναι έκοψε για λίγο στην αρχή. Μετά ξαναγύρισε. Μάλλον ήθελε οικογένεια απλά για να υπάρχει αλλά χωρίς να αφήσει την πάρτη του παραπονεμενη. Δεν ξέρω αλήθεια η επικοινωνία μεταξύ μας έχει πάει περίπατο εδώ και πολύ καιρό. Μιλάμε μόνο τυπικά πλέον.
30-12-2019, 13:02
Αλεξία10
Quote:
Originally Posted by george1520
Ενδιαφέρον.. Και τι κάνεις για αυτό; απλά το ανέχεσαι;
Ξέρεις κανέναν που μπορείς να τον κάνεις να σε αγαπήσει ή να σε σέβεται με το ζόρι;
30-12-2019, 13:06
Xfactor
Quote:
Ξέρεις κανέναν που μπορείς να τον κάνεις να σε αγαπήσει ή να σε σέβεται με το ζόρι;
Αυτο το ηξερες και πριν τον γαμο?
30-12-2019, 13:11
Αλεξία10
Quote:
Αυτο το ηξερες και πριν τον γαμο?
Όχι. Το κατάλαβα πολύ πιο μετά με τον καιρό. Όταν άρχισα να αναλύω σκηνές και καταστάσεις. Βασικά αυτό φαινόταν. Εγώ "δεν ήθελα" να το καταλάβω.
30-12-2019, 13:18
Xfactor
Quote:
Όχι. Το κατάλαβα πολύ πιο μετά με τον καιρό. Όταν άρχισα να αναλύω σκηνές και καταστάσεις. Βασικά αυτό φαινόταν. Εγώ "δεν ήθελα" να το καταλάβω.
Οταν ερχεται ο ερωτας δεν βλεπεις τπτ..ολα ωραια και καλα σου φαινονται.
Γι αυτο νιωθεις ετσι ψυχολογικα?
30-12-2019, 13:26
Αλεξία10
Quote:
Οταν ερχεται ο ερωτας δεν βλεπεις τπτ..ολα ωραια και καλα σου φαινονται.
Γι αυτο νιωθεις ετσι ψυχολογικα?
Και γι αυτό.. Είναι όμως και άλλα παααρα πολλά που θέλω να πιστεύω πως αν δίπλα μου ήταν κάποιος άλλος και όχι αυτός, ή αν αυτός ήταν αλλιώς θα τα είχα ήδη ξεπεράσει. Με την συμπεριφορά του με γυρνάει συνεχώς πίσω και "ξαναζω" σκηνές από το παρελθόν.
30-12-2019, 13:30
Xfactor
Quote:
Και γι αυτό.. Είναι όμως και άλλα παααρα πολλά που θέλω να πιστεύω πως αν δίπλα μου ήταν κάποιος άλλος και όχι αυτός, ή αν αυτός ήταν αλλιώς θα τα είχα ήδη ξεπεράσει. Με την συμπεριφορά του με γυρνάει συνεχώς πίσω και "ξαναζω" σκηνές από το παρελθόν.
Βλεπεις οτι το προβλημα ειναι αυτος..γιατι δεν τον χωριζεις και να προχωρησεις στην ζωη σου?
Να αλλαξει δεν προκειται εαν ηταν θα ειχε ευαισθητοποιηθει νωριτερα σχετικα με την κατατσταση σου και θα σε ειχε βοηθησει με τον τροπο του.
30-12-2019, 13:33
Αλεξία10
Quote:
Βλεπεις οτι το προβλημα ειναι αυτος..γιατι δεν τον χωριζεις και να προχωρησεις στην ζωη σου?
Να αλλαξει δεν προκειται εαν ηταν θα ειχε ευαισθητοποιηθει νωριτερα σχετικα με την κατατσταση σου και θα σε ειχε βοηθησει με τον τροπο του.
Είναι πολλά τα "γιατί" δεν τον χωρίζω. Πρακτικά και ψυχολογικά.
30-12-2019, 13:34
Xfactor
Quote:
Είναι πολλά τα "γιατί" δεν τον χωρίζω. Πρακτικά και ψυχολογικά.
ΠΡακτικα το καταλαβαινω, αλλα ψυχολογικα? μονη σου ειπες νωριτερα πριν οτι σε γυρναει συνεχως πισω και νομιζεις οτι ζεις σκηνες απο το παρελθον.
Εφοσον δεν θες να χωρισεις.
Πρεπει να τον πιεσεις να αλλαξει. Του εχεις εξηγησει την κατασταση σου?