Δεν χρειάζεται να έχεις κάνει εσύ επίδειξη για να πειραχτουν
Μπορεί να ζηλεύουν χωρίς εσύ να επιδεικνύεσαι
Printable View
Δεν χρειάζεται να έχεις κάνει εσύ επίδειξη για να πειραχτουν
Μπορεί να ζηλεύουν χωρίς εσύ να επιδεικνύεσαι
Και τι μπορώ να κάνω για να καταλάβουν ότι πρέπει να συμβαδιζουμε κάπως για να περνάμε καλά ;
Εσύ δεν μπορείς να κάνεις και πολλά αν δεν καταλαβαίνουν πως γίνονται κουραστικές
Θα έλεγα να δείχνεις περισσότερη αυτοπεποίθηση αν και κάτι μου λέει πως θα σκυλιασουν ετσι
Έκλεισα το ινστα και το έχουν πάρει πολύ κάπως. Όλο σποντες πετάνε και κατάλαβα χθες ότι μιλάνε από κει και όχι από την κοινή μας στο φβ οπότε λέγαν πράγματα που δεν τα ήξερα.
Αυτό δείχνει πολλά
Καλύτερα να ξεκόψεις ή αν θες να τις κρατήσεις για να βγαίνεις , τότε γλεντησέ τες
23 ετων λες οτι δεν θελεις να κανεις σχεση γιατι θες να αγαπησεις πρωτα τον εαυτο σου...εχεις καταλαβει πως τετοιες σκεψεις λιγοι ανθρωποι στην ηλικια σου μπορουν να κανουν;;;Παιδι μου...!σε λατρεψαααα!!!νιωθεις και μειονεκτικααα;;πας καλα;;Στα 23 μου δεν ηξερα την τυφλα μου...!!!Εσυ εισαι συνειδητοποιημενη,εχεις στοχους,υγειες σκεπτικο και πολυ ωριμο για την ηλικια σου...τι αλλο θες κοριτσι μου για να καταλαβεις οτι ξεχωριζεις...;;;Σιγα το επιτευμα που καποιος εχει σχεση η που εκανε ενα ταξιδι...φυσιολογικα πραγματα δλδ...συγκεντρωσου παιδι μου στους στοχους σου που καθεσαι κι ασχολεισαι κιολας...εισαι διαφορετικη;;;δειξτο!!και με πολυ αυτοπεποιθηση κιολας!!!kill them with your smile!!!σε λατρεψα λιγο δεν ξερω αν το καταλαβες...
εχει δικιο η μικρη γιαπωνεζα
Ασχολήσου με τον εαυτό σου. Να τον προσέχεις, να είσαι όμορφη, ξεκίνα χόμπι και θα έρθει ο έρωτας. Πρέπει να δουλέψεις με τον εαυτό σου, άσε τους άλλους!