Νομιζω λιγο εχει παρεξηγηθει το ποστ. Αυτα που εγραψα, τα εγραψα γιατι ενιωσα την αναγκη να τα γραψω. Παντα εκανα παρεα με ατομα που ακολουθουσαν τις τασεις που εγω δεν ειχα ιδεα, ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΝΣΤΡΙΜ ΚΤΛ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΚΤΛ. Απλα ηθελα να πω οτι δεν χρειαζεται καποιος που δεν γνωριζει πολλα απο την εποχη που ζει και επδ κατι ειναι μοδα και το κανουν ολοι δεν σημαινει πρεπει να το κανεις και συ. Αυτο ηθελα να τονισω οτι δεν πειραζει που σου αρεσει κατι που δεν αρεσει στους αλλους και δεν το ξερουν οι αλλοι. Παντα ημουσικη που ακουω δεν ειναι γνωστη στους συμφοιτητες μου και στα παιδια της ηλικιας μου αλλα περισσοτερο στους καθηγητες μου(σε καποιους). Το νοημα αυτου του ποστ ηταν οτι πλεον δεν με νοιαζει πια που δεν εχω τοσα κοινα με τα παιδια της ηλικιας μου γιατι αυτο ειναι ενα κομματι του εαυτου μου που το αγαπω. Οσο για το τιμημα που φαγωθηκατε αναφερεται στο οτι καποτε μπορει να μας πειραζε και να ενοχλουσε οσο ημασταν μικροτεροι και μπορει να το σχολιαζαν καποιοι αλλα οσο συμβιβαζεσαι με τον εατο σου δεν σε νοιαζει να λες οχι δεν ξερω για τι πραγμα λετε ακουω αλλη μουσικη, βλεπω ταινιες παλιοτερες κτλ. Αυτα απο μενα και ελπιζω να εγινα κατανοητη ισως τωρα.