Quote:
Originally posted by λίτσα
σαν άνθρωπος συμφωνώ απόλυτα με όσα λες καθώς επίσης επισημαίνω πως κάθε άνθρωπος ότι και αν έχει κάνει έχει δικαίωμα δίκης είτε κριθεί ένοχος είτε όχι.όταν ακούς όμως σε περιπτώσεις παιδεραστίας κάτι εξευτελιστικές ποινές τότε αγανακτείς σαν άνθρωπος και λες τα χειρότερα πόσο μάλλον όταν έχεις ζήσει κάτι ανάλογο.εκεί είναι που τα \"παίρνεις στο κρανίο\"και δεν ξέρεις τι λες τι κάνεις και τι σου γίνεται.όταν σου λένε ποινή κάθηρξης 10 χρόνια ή και λιγότερο τότε τι σκέφτεσαι;ότι αυτό το τέρας θα βγει και θα κάνει πάλι τα ίδια σε άλλες αθώες ψυχούλες.θα καταστρέψει τους επόμενους ενήλικες.για εμένα δικαιοσύνη για τέτοιου είδους εγκλήματα δεν υπάρχει και μετά σου λέει δημοκρατία ο καθένας κάνει ότι θέλει.ποια δημοκρατία;αναρχία να πούμε καλύτερα.έχω αγχωθεί πολύ τώρα και σταματάω γιατί δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να πω συγχωρήστε με για αυτό αλλά πονάω,τα θυμήθηκα όλα και άρχισα πάλι να πονάω.
Έχω πει πολλές φορές, \"κοίτα το καθίκι που είναι έξω\" - όχι απαραίτητα για παιδεραστές αλλά για εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου. Είν\' αλήθεια πως η Δημοκρατία καταργείται όταν ένας μεγαλοδικηγόρος εκμεταλλεύεται τις αδυναμίες του νόμου, κι ένας κατά γενική ομολογία εγκληματίας με χρηματικά \"ψίχουλα\" σε αντιπαράθεση με το έγκλημα που έχει διαπράξει είναι έξω σε λίγο καιρό , έτοιμος να ξανακάνει τα ίδια, διεγείροντας έτσι το δημόσιο αίσθημα..