Έχεις κάνει εξετάσεις; δηλαδή έχεις αποκλείσει τα παθολογικά αίτια;
Printable View
Αν έχεις κάνει εξετάσεις είναι όλα ψυχολογικά αίτια να ξέρεις...
Εχω κανει παιδια μαγνητικη κεφαλι αυχενα. Εχω κανει καρδια χολτερ τριπλεξ. Τριολεξ αρτηριες. Εχω δει τα παντα...να το αγχος κανει τοσα πολλα;νεπισης αν εχω σφιγμενο στομαχι τοσα χρονια κοντα 6 δλδ παιζει να εχω κανει κακο ή οχι; δλδ αν χαλαρωσω καπως απλα θα φυγει και ολα θα ειναι καλα;
Ναι πρέπει να χαλαρώσεις..Βασικά όλοι πρέπει να χαλαρώσουμε...το άγχος διαστρεβλώνει την πραγματικότητα,όλα τα βλεπεις πιο υπερβολικά και πιο έντονα..ψάχνεις τι έχεις εδώ τι εκεί...όπως και εγώ ψάχνω διάφορα εννοειται...Πινε καμία βαλεριάνα..κάνα χαμομήλι,εγώ με αυτά στεκομουν τόσο καιρό χαχαχα..και μην σκέφτεσαι,άδειασε το μυαλό σου από άχρηστες πληροφορίες ,τα λέω για να τα ακουσει και ο εαυτός μου,τα ακούς εαυτε μου αυτά?? ????
Και ολα αυτα ειναι λογικα μονο απο αγχος; χθες εκει που τρωω ξαφνικα χτυπαει το στομα απο κατω σα να μουδιαζει. Ολα αυτα τα εξηγει το αγχος;
Μακαρι να ειναι αυτο...σε ευχαριστω πολυ ξανα.
Εχγ και απο αυτο. Παντως τωρα π.χ. βγημα απο ενα καφε ζεστο βγηκα εξω στο κρυο και με περασε μια σουβλια κεφαλι αριστερα λες και με καρφωνει μαχαιρι. ..φοβαμαι εγκεφαλικο
Αυχενικο εχω κυλη αυχενα....αλλα οκ...τοση σουβλια ρε γαμωτο;
Ε οκ ναι αλλα ΣΟΥΒΛΙΑ;;