Originally Posted by
Macgyver
Καλη χρονια και σεσενα ......... καταρχην , δεν ειναι κακο να κλαιει καποιος , αντιθετως ειναι ενα ειδος ξεσπασματος ..... αυτο που αναφερεις για φιλους , σαν μεγαλυτερος σας , εχω να πω οτι δεν ειναι ωραιο να φορτωνεις τα προβληματα σου στους αλλους ( δεν ξερω αν το κανεις εσυ ) , ο καθεις εχει τα δικα του προβληματα ............αν πραματι εχεις ενσυναισθηση, εχεις ενα πολυ καλο εφοδιο για την ζωη σου , τις σχεσεις σου γενικως .......
οταν δεν εχω στηριξη, που ειναι συνηθες , αλλωστε μονοι ερχομαστε σε αυτο τον κοσμο, και μονοι φευγουμε ....... αυτο που κανω λοιπον , ειναι οτι εχω παντα κατα νου οτι , το παρον και συνεπως η ζωη ειναι λιγακι απογοητευτικα , οχι , δεν ειμαι πεσσιμιστης , ρεαλιστης ειμαι, και πολυ θετικος απο παιδακι , αφου ιδιαις δυναμεις ξεπερασα την πολυχρονη κτθλψη μου ....... αμα εχεις στοχο 10 πραματα , και πετυχεις τα 5-6 , να θεωρεις οτι τα καταφερες περιφημα ........... οι πολλες προσδοκιες απ την ζωη , ειναι η καλυτερη συνταγη για να αισθανεσαι δυστυχης ....... ο,τι ερθει, καλοδεχουμενο, αυτη ειναι η φιλοσοφια μου ......
αφου ξυπνας με κακη διαθεση ειναι ενδειξη οτι ειτε το προβλημα σου σεχει κατακλυσει/κατακυριευσει , ειτε συμβαινει κατι αλλο, και τα βλεπεις μαυρα .......
εχω ενα φιλο, 40 χρονια τωρα , που θα του εκμυστηρευτω τι με απασχολει, προσεχοντας να μην τον κουρασω ......τα τελευταια 3 χρονια ομως , καταλαβαινω οτι εχει προσωπικα προβληματα ,και αποφευγω να του λεω τα δικα μου .... ετσι ειναι οι φιλιες , δουναι και λαβειν .......