[email protected]
Printable View
Οκ dude έστειλα
λοιπον.Διαβασααυτο το ερθρο και επεσα πανω σε αυτο που εχω παρακατω και το googlαρα και βλεπω να ταυτιζονται τα συμπτωματα.
https://www.google.com/search?client...FgIeSkGdEnsbM:Quote:
Κηλίδες Fordyce (Fordyce spots) Οι κηλίδες Fordyce είναι μικρά κιτρινωπά ή λευκά σημάδια στην βάλανο ή στον κορμό του πέους. Οι κηλίδες Fordyce είναι σμηγματογόνοι αδένες (μικροσκοπικοί αδένες που βρίσκονται κοντά στην επιφάνεια του δέρματός σας) χωρίς θύλακες τρίχας. Μπορούν επίσης να εμφανίζονται στο εσωτερικό των μάγουλων ή στα χείλη και αναπτύσσονται στο 80-95% των ενηλίκων. Οι κηλίδες Fordyce είναι γενικά αβλαβείς και δεν χρειάζονται θεραπεία.
Διαβάστε περισσότερα στο TheCaller.gr
αμα ειναι αυτο ειναι σκετικα ακακο.
Ήμουν σίγουρος!
Είναι επίσημη διάγνωση γιατρού αυτό;
Ο έρπης είναι μια πολύ μεταδοτική ασθένεια που οφείλεται σε ιό. Δυστυχώς τα προφυλακτικά είναι ανεπαρκή γιατί ο ιός αυτός μπορεί να μεταδοθεί και με δερματική επαφή. Αν συνεχίσεις να είσαι σεξουαλικά ενεργός, είναι πολύ πιθανό ότι θα τον μεταδώσεις κι εσύ με τη σειρά σου κάποια στιγμή, όσο προσεκτικός κι αν είσαι στη χρήση προφυλακτικού. Γι' αυτό είναι πολύ σημαντικό να έχεις σωστή επικοινωνία με μια πιθανή παρτενέρ πριν κάνετε ο,τιδήποτε και να είσαι ειλικρινής. Εδώ θα διαβάσεις μερικές γενικές οδηγίες για το πώς να διαχειριστείς τέτοιες καταστάσεις. Όπως βλέπεις εκεί, ο έρπης είναι πάρα πολύ κοινός: πάνω από 1 στους 6 στο εύρος ηλικιών 14-49 έχει έρπη! (δεδομένα Η.Π.Α.)
Δεν είχα ποτέ ΣΜΝ, οπότε σ' αυτό το θέμα δεν μπορώ να σε βοηθήσω με κάποιο τρόπο, πέρα από το να σου πω ότι πρέπει οπωσδήποτε να δεις ένα γιατρό αν δεν το έχεις ήδη κάνει.
Διάγνωση μόνο ο γιατρός μπορεί να κάνει, ούτε εγώ, ούτε εσύ, ούτε το Google.
Σε όλες τις παθήσεις δεν εμφανίζουμε όλοι τα ίδια και όλα τα συμπτώματα.
Μετά το ραντεβού με τον γιατρό θα είσαι σίγουρος για το τι έχεις και πως αντιμετωπίζεται.
Ελπίζω να πάνε όλα καλά!