Originally Posted by
little_eliza
Γεια σου Remedy. Μου αρέσει η απάντησή σου γιατί με βάζει στη διαδικασία να σκεφτώ και είναι πολύ βοηθητικό αυτό.
Η αλήθεια είναι πως τελευταία έχω πει πως θα ήθελα να επενδύσω και στο συναισθηματικό δέσιμο με κάποιον. Γενικά κυρίως αυτό επιδίωκα πάντα αλλά επειδή βάσει ψυχολογίας διαλέγω μη διαθέσιμους που θέλουν κυνήγι σιγά σιγά άρχισα να καλλιεργώ και την πλευρά που θέλει μόνο σεξ χωρίς να μου κοστίζει τόσο πολύ η μη ανταπόδοση στο συναισθηματικό δέσιμο. Κοινώς προσαρμόστηκα.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση – κι ενώ γενικά είπαμε ότι θα ήθελα να υπάρχει και συναισθηματικό δέσιμο στην ζωή μου αυτόν τον καιρό- η απάντηση είναι ξεκάθαρη από την αρχή πως θέλω μόνο σεξ. Το γεγονός ότι δουλεύουμε στον ίδιο χώρο με γειώνει τελείως στο να σκεφτώ αγάπες και ποντικοκούραδα γιατί θέλω να διατηρώ τα προσωπικά μου εκτός δουλειάς. Δεν ξέρω αν υποσυνείδητα διάλεξα κάποιον που πάλι δεν είναι τόσο διαθέσιμος – δηλαδή κάνω τις ίδιες επιλογές με παλαιότερα, αλλά ξέρω πως θέλω να ικανοποιήσω μόνο τη γενετήσια ορμή μου μαζί του. Νιώθω αρκετά χαρούμενη που ο στόχος μου είναι αρκετά ξεκάθαρος μέσα μου. Γιατί παράλληλα όταν βγαίνω έξω φυσικά και φλερτάρω ή προσπαθώ να γνωρίσω κάποιον. Άρα μπορώ να καλλιεργήσω σε μία νέα γνωριμία μια πιο σύνθετη σχέση με συναισθηματικές επενδύσεις.
Νιώθω ότι η κατάσταση είναι κάτι να ασχολούμαι στο γραφείο, να επιβεβαιωθώ κλπ. Μπορεί φυσικά να γνωρίσω κάποιον άσχετο στο ενδιάμεσο και να πάψω να ασχολούμαι με τον τσαχπίνη συνάδελφο.