κάνε κάτι να ελέγχεις το άγχος...εμένα την παρασκευή που μας πέρασε είχα αγχωθεί/νευριάσει και οι έκτακτες έδιναν και έπαιρναν. Προσπάθησε απόψε να κοιμηθείς παραπάνω ώρες.
Printable View
κάνε κάτι να ελέγχεις το άγχος...εμένα την παρασκευή που μας πέρασε είχα αγχωθεί/νευριάσει και οι έκτακτες έδιναν και έπαιρναν. Προσπάθησε απόψε να κοιμηθείς παραπάνω ώρες.
Εγω γενικα τον τελευταιο καιρο εχω αρκετες κ εγω τη κυριακη περασα νιλα ολη μερα δεν με αφησαν σε ησυχια..εχουν πολλες παραλαγες αλλα κυριως οταν αγχωνοναστε συμβαινουν αλλα επηρεαζει κ το στομαχι αν εχεις ευσισθητο το εντερο επισης σε καθε οργανισμο εινσι διαφορετικο
Καλησπέρα Γιώργο, 17 είμαι , για να λέμε την αλήθεια ασχολούμαι πολύ με το σώμα μου και λογικά αυτό μου δημιουργεί πολλά προβλήματα γιατί ότι καινουργιο παρατηρήσω η έστω κάποια αλλαγή πηγαίνω και την ψάχνω στο ίντερνετ και κατι κακό σίγουρα θα βγάλει.. καθημερινά δεν βγαίνω γιατί δεν βγαίνει και κανείς κιόλας, τα σαββατοκύριακα βγαίνω που και που.. το καλοκαίρι όμως κάθε μέρα έξω είμαι
Ε όπως όλα τα παιδιά τις ηλικίες μου έτσι και εγώ :')
Εκείνη την ώρα που θα το ψάξω και θα βγάλει κάτι κακό σίγουρα θα αγχοθω πολύ και αν δω ότι δεν περνάει σίγουρα θα πιστέψω ότι έχω κάτι σοβαρό και στην τελική πριζω συνέχεια τους γονείς μου..