Originally Posted by
unhappy
Γεια. Προσπάθησα να πέσω νωρίς για ύπνο αλλά δεν με πήρε ακόμα γιατί πάλι χτες ξύπνησα απόγευμα λολ.. Όντως δεν πάει άλλο το βλέπω πια έχει πσραγινει το κακό. Δεν είναι μόνο το drama. Γενικά από πάντα ήμουν πολύ ντροπαλός εσωστρεφής σαν άνθρωπος και είχα χαμηλή αυτοπεποίθηση. Δεν έχω καμία σχέση με δυναμικούς ανθρώπους με τσαγανο που δεν κολωνουν και μπαίνουν πάντα μπροστά στη μάχη. Πάντα ήμουν λίγο δειλός και νομίζω ότι όλη αυτή η συστολή μου με έχει καταπιεί. Δεν ξέρω αν έχεις διαβάσει καθόλου Κική Δημουλά. Υπάρχει ένα λεγόμενο της που με εκφράζει απόλυτα και με περιγράφει. «Δεν μου ήταν ποτέ εύκολο να συνεννοηθώ με άνθρωπο. Ούτε μπορούσα να καταλάβω γιατί οι άνθρωποι ήταν τόσο διαφορετικοί από εμένα. Αυτό βέβαια ήταν πολύ αφελές από τη μεριά μου, αλλά και πολύ χρήσιμο. Γιατί με είχε σε μια μόνιμη ταραχή, σε μια διαρκή διαμαρτυρία και σ’ ένα πολύ γόνιμο παράπονο… Από την άλλη, είχα μια ευγένεια η οποία με κατέστρεψε απολύτως! Εμπόδισε δηλαδή τη ζωή μου να πάρει το δρόμο της. Υπέμεινα πράγματα τα οποία δεν έπρεπε να υπομείνω, με το αιτιολογικό μιας ευγένειας ότι θα πίκραινα, ότι θα πείραζα, ότι θ’ αναστάτωνα των άλλων τη ζωή. Αυτό ήταν μία ήττα. Καθαρή ήττα…».... Γενικά αυτή η "ευγένεια" με έχει φάει και μένα Ντρέπομαι να μιλήσω να διεκδικήσω να επιμείνω. Ειδικά στις δουλειές που θέλω πχ σέρβις παίζει μεγάλο ρόλο η κοινωνικότητα και να κερδίσεις τον άλλον Πέρα από τα προσόντα και την εμφάνιση. Πότε δεν είχα τσαγανο και αυτοπεποίθηση να κερδίζω αυτά που θέλω. Πάντα συμβιβαζομουν και βολευομουν στην εύκολη λύση κ έσκυβα το κεφάλι κ έλεγα άστο μωρέ δεν γίνεται. Το κάτσε στα αυγά σου που λένε. Και γενικά ποτέ δεν ήμουν πνεύμα αντιλογίας να εκφράσω αντιρρήσεις να αντιμιλησω να κάνω αυτό που θέλω να επιμείνω κ.λ.π. Ζω και συμπεριφερομαι σαν loser. Σαν φοβισμένο ανθρωπάκι κλεισμένο μέσα στην ντουλάπα γιατί φοβάται να αντιμετωπίσει τη ζωή και τους ανθρώπους. Και όλο αυτό με έχει καταπιεί και μετανιώνω μετανιώνω μετανιώνω που είμαι έτσι και θέλω να σταματήσω να είμαι έτσι! Μπράβο σου πάντως που ξεπέρασες τις δυσκολίες. Φαίνεσαι δυναμικό άτομο και στρειτ και αυτό το θαυμάζω. Όσο για το ότι έπεσες μετά λογικό είναι όλοι κάποια στιγμή λυγίζουν αλλά μπράβο σου που το πσλεψες αμέσως και δεν το άφησες να χρονισει. Αυτό θέλω να κάνω κ εγώ. Ειλικρινά ως εδώ και για μένα. Δεν αντέχω άλλο! Την αγωγή για πόσο καιρό την παίρνεις; Θα σταματήσεις κάποια στιγμή; σου δημιούργησε παρενέργειες; Διάβασα κάποια πράγματα για το μαγνήσιο όντως είναι πολύ καλό συμπλήρωμα. Ποια είναι η γνώμη σου για mollers ? Μιας και αναφέραμε φυτικά αντικαταθλιπτικά. Αξίζει που το διαφήμιζαν ή τσάμπα λεφτά;