Originally Posted by
giorgos panou
Γιωργο ,δυστυχως ετσι ειναι η ζωη! ειμαστε κομματι της κοινωνιας! και εξαρτιομασαι απο αυτην και επιρεαζομαστε, και ζουμε μεσα σε αυτην! δεν μπορεις να μην επιρεαστεις απο αυτην! Πιστευεις οτι εαν ζουσε ο φιλος μας στο Αμστερνταμ για παραδηγμα θα ειχε ερωτημα για το πως θα το παρει η κοινωνια οπου ζει?? και φυσηκα οχι!! Απο την αλλη η κοινωνια εξαρτατε κι απο εμας! ,ειμαστε αυτονομοι ανθρωποι με μοναδικες προσωπικωτητες και με γουστα οπου πρεπει να ειναι ξεκαθαρα δικα μας! Ειμαστε και πρεπει να νιωθουμε ελευθεροι! ομως δυστυχως εαν κυκλοφορουσε στο χωριο του χερι χερι με εναν ανδρα θα ηταν προβλημα κι θα τα ακουγε απο τους δικους του! Αυτο ειναι πραγματικωτης!! δεν μπορουμε να το αλλαξουμε, ουτε να του πουμε ψεματα του ανθρωπου για να το πεξουμε ανοιχτομυαλοι!! διοτις μπορει εσυ,κι εγω να μην το κουτσομπολευσουμε! αλλα ατομα οπως η Ελησαβετ, και γενικα αλλα ατομα θα αρχησουν τα αψυθιρσματα πισω απο την πλατη τους! Τα ιδια ατομα που λενε οτι δεν εχουν προβλημα θα κουτσομπολευσουν και αυτο φενετε απο τον τροπο οπου αναφερουν και λογοκριμουν τους γυρο τους! για παραδηγμα δλδ η ΕΛΗΣΑΒΕΤ! ενω αναφερει οτι δεν θα ειχε προβλημα ταυτοχρονα λογοκρινει εμενα, η πολυ παλιωτερα μεεκρινε λογο της ασθενειας μου με τροπο που να εδειχνε οτι ειμαι περιθοριακο στοιχειο επειδη εχω καταθλιψη και ειχα πολυτοξικομανια!
Υ.Γ. προσωπικα επειδη υπηρξα καπωτες πρεζακι του δρομου θα ηταν μεγαλη υποκρισιαα μου να ειμουν ρατσιστης σε ατομα γκει! ποσο μαλον οταν εκανα παρεα με τρανς ατομα, μαζι καναμε χρηση κι μαλιστα με φιλοξενουσαν στο δυαμερισμα τους πολλες φορες αφου ειμουν στο δρομο! Μονο χρυσαυγητες που ηταν χρηστες το κανουν αυτο , δλδ να ηταν στο δρομο και να ειναι ρατσηστες! εγω ιμαι ακριβως το αντιθετο!