Originally posted by Wintertimes
Quote:
Originally posted by Arsi
Κ για να μην παρεξηγηθούμε το ξαναλέω.Την κατάθλιψη ξεπέρασα,δε σημαίνει ότι δεν έχω προβλήματα με τον εαυτό μου κ θέλω να βοηθήσω.
Τι να πω..Ο γιατρός τι σου λέει?για τα χάπια?για την κατάσταση που λες ότι χειροτερεύει?
Tι ειδους προβληματα εχεις με τον εαυτο σου? (Τry me ;-))
O γιατρος μου καταφερνει να μου δινει πολυ δυναμη και συνεχιζει να το κανει. Βλέπω μια απογοητευση στο προσωπο του που προσπαθει να μη μου δειξει τωρα που αρχιζει να καταλαβαινει πως ουτε κι αυτα τα φαρμακα δεν με πιανουν..
Ο ψυχολογος μου απ\' την αλλη καταφερνει να μη μου δειχνει τπτ και συνεχιζει την ψυχοθεραπεια οπως παντα ειχε.
Ξερεις κατι? Ολα αυτα που εχουμε πει μεχρι τωρα με βοηθησαν αρκετα. Αρχιζω να καταλαβαινω τι παιζει, αλλα η κατασταση μου δεν μου δινει τα αναλογα περιθωρια για να το επαληθευσω.
Στις φοβιες υπαρχει ο εξης νομος: Πρεπει να τις ζεις καθημερινα.
οσο αποφευγεις καταστασεις που σου προκαλουν φοβο, δινεις χωρο στην εγκατασταση του παραλογισμου των φοβιων. Αν γυρισεις γρηγορα στις φοβογονες καταστασεις προλαβαινεις να τις διωξεις. Αν τις αφησεις να χτιστουν εκει γυρνωντας θα δεις πως ριζωσαν για τα καλα, τοσο γρηγορα! Δεν επρεπε να σταματησω τα ταξιδια, το παραμελησα. Και τωρα? Τωρα δεν μιλαμε για ταξιδια, αλλα για διαδρομες 5 χλμ που παλι δεν κανω τπτ και γι αυτο. Βαρεθηκα να πηγαινω και να κανω πραγματα με το ζορι, απλα για να ξερω πως δε θα με δυσκολεψουν τη μερα που θα τα χρειαστω...:mad: