Στο εύχομαι.. Υπομονή..
Σου έχει πει να αποφεύγεις κάποια πράγματα? Εγώ ακόμη έχω σε χαρτί αυτά που μου είπε
Printable View
Δεν μου είπε ιδιαίτερα πολλά καφέ κόκα κολα αντιβίωση κ κορτιζόνη
Εμένα μου είπε μέντα, έντονες μυρωδιές, καφέ (κόκα κόλα), αντιβίωση και κορτιζόνη..
Ε τα ίδια εσύ ένιωσες τίποτα τις πρώτες μέρες αυτό που λένε θεραπευτική επιδείνωση,?
Εγώ ξανακούσει για πονοκέφαλο καλό είναι αυτό.. Εμένα η θεραπεία είναι για 45 μέρες..
Εμένα 3 κάψουλες τις πρώτες μέρες κ μετά άλλες 45.
Μακάρι γιατί δεν θέλω καθόλου να παίρνω χάπια ούτε ντεπον πόσο μάλλον αντικαταθλιπτικα.. Ο γιατρός μου είπε ότι θα πάω καλά (δεν ξέρω πως το συμπέρανε αυτό) αλλά θέλει χρόνο γιατί τα συμπτώματα τα είχα χρόνια ότι δεν θα εξαφανιστούν αλλά δεν θα με ενοχλούν πλέον κ δεν θα έχω αισθήματα ενοχής κλπ
Εντάξει μερικές ερωτήσεις του τύπου αν σ αρέσει το λεμόνι η το ξύδι πιο πολύ η κάτι τέτοιες παρόμοιες δεν μου ήταν πολύ ξεκάθαρες να τις απαντήσω όπως καποιες άλλες όπως αν φοβάμαι τα ύψη πχ που μπορούσα να απαντήσω με μεγαλύτερη σιγουριά
Με ρώτησε τι πρόβλημα έχω κ όλα αυτά αλλά μετά για να βρει το φάρμακο σου κάνει διάφορες τέτοιες άσχετες ερώτησης για να δει πιο φάρμακο σου ταιριάζει κ παλιότερα που είχα πάει σε έναν άλλον τέτοια με ρώταγε.. Έχω ακούσει όμως ότι κάποιοι ονομάζονται γνωσισκοι νομίζω ομοιοπαθητικοι που βρίσκουν το φάρμακο με άλλους τρόπους σαν ψυχοθεραπεία