Originally Posted by
Lemonpie5
Γεια σας.
Η αιτία που δεν έχω φίλους πιστεύω ότι είναι πως ξεκοβοντας από όλους έμεινα χωρίς κύκλο.
Στη δουλειά μιλάω με συναδέλφους , δείχνουν να με συμπαθούν , κι εμένα μου φαίνονται πολύ ωραία άτομα , αλλά ως εκεί. Δεν έχουμε κάτι παραπάνω.
Δεν είναι ότι μισώ τον κόσμο και κοιτάζω τους άλλους με καχυποψία. Σίγουρα δεν αφήνομαι εύκολα, όμως μέσα σε λογικά πλαίσια.
Κι εγώ θεωρώ πως δεν είναι υποχρεωτικό να έχεις σχέση, αλλά έλα μου που οι γύρω μας αυτό θεωρούν και σε κρίνουν σαν παράξενο αν δεν έχεις σχέση! Κάποιοι δεν ενδιαφέρεστε και τους γράφετε και σας θαυμάζω πολύ για αυτό.
Εγώ δυστυχώς επηρεάζομαι από τα λόγια των άλλων παρα πολύ.
Όσον αφορά το τι θέλω πραγματικά.
Θέλω να γνωρίσω κάποιον που να μου αρέσει (δεν λέω να τον ερωτευτώ) πραγματικά και να μην υπάρχουν εμπόδια (σταθερή σχέση , διστακτικότητα στο να με πλησιάσει, κόμπλεξ)
Οπότε μου άρεσε κάποιος πάντα καταλάβαινα πως του άρεσα κι εγώ. Αλλά είτε υπήρχε σχεση, είτε κολωνε , είτε ήταν φίλος πρώην και πατούσα φρένο.
Αντίθετα , έχω κάνει κάτι με άτομα που δεν ήθελα.
Επίσης θεωρώ πολύ άχαρο το να ψάχνω σκόπιμα για αγόρι. Κάθε φορά το ίδιο άγχος αν θα του αρέσω, και κάθε φορά θα θέλει να πάμε κατευθείαν στο κρεβάτι. Λες και δεν κάνω για τίποτα άλλο.
Δεν θέλω να ψάχνω αγχωμένη για σχέση. Θέλω να συμβεί φυσιολογικα. Μάλλον είναι πολύ αυτό που ζητάω?
Παρατηρώ ότι αρκετές σχέσεις γύρω μου είναι από συμβιβασμό. Μήπως έτσι είναι τελικά τα πράγματα και η πραγματική σχέση είναι κάτι σπανιο? Με προβληματίζει αρκετά αυτό. Έχω δοκιμάσει τον συμβιβασμό έστω για πολυ μικρές "σχέσεις" και προτιμούσα να είμαι μόνη μου. Δεν θέλω να γίνεται αυτό επειδή πιέζομαι λόγω χρόνου και περίγυρου. Θέλω να ερωτευτώ.
Σκέφτηκα πολύ σοβαρά να μιλήσω σε κάποιο δικό μου άτομο που έκανε ένα από τα παραπάνω σχόλια και να εξηγήσω ότι πιέζομαι ( δεν γνωρίζει ότι ψάχνω για αγόρι, νομίζει ότι αδιαφορώ εντελώς και δεν είμαι διατεθειμένη να αγαπήσω άλλο άνθρωπο πέρα από τον εαυτό μου).