Originally Posted by
Antonis8
Νωρις είναι για να πάρεις τώρα το ζαναξ. Εκτος του οτι αν κοιμηθεις τωρα, θα ξυπνησεις το βραδυ και μετα θα μεινεις παλι αυπνη. Μεινε ξυπνια μεχρι το βραδυ και πεσε γυρω στις δεκα για να φτιαξει ο υπνος σου.
Εμένα όταν πήγαινα σε ψυχολόγο δεν μου είχε απαγορεύσει να πηγαίνω σε γιατρούς. Αλλά όσο έκανα ψυχοθεραπεία είχα μεγάλο θέμα με τον ύπνο,μόλις σταματησα,σταμάτησε και το πρόβλημα και κοιμόμουν κανονικά και χωρίς ζαναξ.
Πόση ταχυκαρδία; Δεν γίνεται τόσο απλά θέμα, εγώ με την ορθοστατική κάνω υπερήχους συχνά και δεν έχει αλλάξει τίποτα. Το μέσο όρο παλμών είναι αυτό που μετράει και που αξιολογούν και αυτό φαίνεται σε χολτερ. Εγώ έχω δυο φυσηματα (όχι πρόπτωση,δύο μικρές ανεπάρκειες σε βαλβίδες). Όταν είχα κρυώσει είχα ακόμα και καθιστός 100 παλμούς και μου είπε ο καρδιολόγος μου ότι θα το αξιολογήσει μόνο αν συνεχίζει ασταμάτητα για ένα μήνα. Θέλω να ξαναβάλω χολτερ γιατί φοβάμαι ότι έχει ανέβει ο μέσος όρος μου, αλλά προς το παρόν ψάχνω άλλα πράγματα. Κάνω συχνά καρδιογραφηματα ωστόσο και βγαίνουν πάντα νορμάλ. Τελευταίο υπέρηχο είχα κάνει πριν ένα μήνα. Τις τελευταίες ημέρες σκέφτηκα να πάω γιατί έχω συνέχεια κάτι περίεργους κτύπους,όχι έκτακτες, περισσότερο σαν φτερουγίσματα ταχυκαρδίας. Αλλά δεν έχω πάει ακομα.