Ναι,για καφέ βγήκαμε ουσιαστικά όχι για να πάμε για καφε έτσι κι αλλιώς στο χέρι το πηραμε,αλλά για να παραγγείλω τον καφε επειδή ντρέπομαι να παραγγειλω,είναι έκθεση στον φόβο που μου έβαζαν να την κάνω κι άλλοι ψυχολόγοι μου απλά μου έβαζαν να την κάνω μόνη μου ενώ αυτός ήθελε να πάμε μαζί,από την μια ίσως και να είναι πιο αποτελεσματικό ετσι,γενικά έχω διαβάσει σε διάφορες ξένες κυρίως ιστοσελίδες οτι μπορεί να γίνουν εκθέσεις φόβου και εκτός γραφείου και ο δικός μου λέει ότι εκτός από την θεωρία πρέπει να κάνουμε και πράξη,και γενικά λέει το κάνει και με άλλους ασθενείς τουπχ μου είπε ότι με έναν κλειστοφοβικο πήγε σε ασανσέρ και με κάποιον άλλον με κοινωνική φοβία πήγε στο μαλλ αλλά δεν γίνεται σαν βολτα πχ πήγαμε απλά να πάρουμε το καφέ κυρίως για να παραγγείλω αν και για πρώτη φορά κανονίσαμε απλά να παρακολουθώ,και καθόλη την διάρκεια που ειμασταν έξω δεν μου μίλησε καθόλου,δηλαδή ήταν πολύ επαγγελματικα,όταν πήγαμε πίσω στο γραφείο συζητήσαμε πόσο άγχος είχα...ναι γενικά ντρέπομαι να διαφωνήσω με καποιον,δεν μπορώ με τίποτα να εκφράσω την γνώμη μου,πόσο μάλλον αν αυτή είναι διαφορετική αλλά το δουλευω