Ευχαριστώ Γιώργο θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ!!!
Printable View
Καλημέρα Αθήνα. Μια από τα ίδια και εγώ μου συμβαίνει και εμένα να με αγχωνουν έτσι μικρά πραγματακια που κανονικά ούτε δεν έπρεπε να τα σκέφτομαι ούτε να με αγχωναν κιόλας αλλά έτσι με κατάντησε το άγχος από τότε που πρωτοξεκίνησε..... Δεν έχω μιλήσει σε κανέναν για αυτό ντρέπομαι κιόλας ξέρω λίγο βλακεία αλλά δεν θέλω, έχουν και δικά τους θέματα δεν θέλω να τους βάζω και άλλο βάρος... μια φορά είχα μιλήσει στην μάνα μου και με κοιτούσε λες και της έκανα πλάκα από εκείνη την μέρα και μετά δεν ξανά είπα τίποτα..
Πως το έπαθε αυτό η φίλη σου??? Μπορεί να γίνει αυτό από το άγχος?
Καλά εγώ ιδικά το πρωί η γενικά μόλις ξυπνήσω εκεί είναι που μπορεί να έχω άγχος... Έχω προσπαθήσει να βγαίνω έξω για να ξεχάστω και όντως πετυχαίνει αλλά δεν μπορώ να βγαίνω και κάθε μέρα επειδή βαριέμαι κιόλας και τι να κάνω και μόνος αφού κανείς δεν βγαίνει καθημερινά μόνο σαββατοκύριακα... Η μόνη λύση πιστεύω είναι το γυμναστήριο αλλά συνέχεια ξεχνάω να γράφτω έχω δει ότι έχει βοηθήσει πολλούς από δω μέσα...
Το πως το έπαθε δεν ξέρω ακριβώς να σου πω. Τα πολύ υψηλά επίπεδα άγχους έφταιγαν. Και δεν μπορεί ο οργανισμός της πλέον να παράγει την ορμόνη αυτή.
Το πρωί να προσπαθείς όσο μπορείς να ξυπνάς αισιόδοξα να μην σκέφτεσαι πολλά πχ ότι έχεις να κάνεις αυτό κι αυτό μέσα στην μερα. Βάλε μουσική μόλις ξυπνήσεις. Επίσης αν δεν θες γυμναστήριο το περπάτημα με ακουστικά στα αυτιά η το ελαφρύ τζοκινγκ είναι ωραία λύση.