Quote:
Originally posted by ntini
Μαρακι χωρις παρεξηγηση αλλα νομιζω πως κανεις εγαλο λαθος..Βεβαια ποια ειμαι εγω που θα σου πω τι να κανεις....Απλα λεω την αποψη μου.,,,το ξαναζεσταμενο φαγητακι εχει αλλιωμνη γευση πολλες φορες...Μην παλαβωνεις με την καλη ενοια για κανεναν ανθρωπο..Να εισαι χαλαρη και οταν βρεις αυτον που αξιζει τοτε δωστα ολα χωρις φραγμους και ορια..Απο οτι καταλαβα εχεις και παιδακια...Για αυτα λοιπον να σκεφτεσαι καλυτερα τι κανεις και με ποιον το κανεις...Οχι τιποτα αλλο δλδ αλλα να ξερεις πως τα παιδια καταλαβαινουν....Δεν χρειαζεται να πεις κατι...Ξερουν την μανα τους....
Απο την αλλη δεν μπορεις να λες για εναν ανθρωπο πως μπορει να σε κολλησε τιποτις αφροδισιο(πραγμα που δειχνει ελλειψη παντελους εμπιστοσυνης)και απο την αλλη πως θα στε μαζι και ολα μια χαρα...Κατα την ταπεινη μου αποψη,ισως φοβασαι του να εισαι μονη και κυνηγας την προσωπικη σου πλειροτητα μεσα απο σχεσεις αμφηβολες και μη......
Τεσπα,ευχομαι το καλυτερο για εσενα :)
κοιτα πρεπει πρωτα να του δειξω οτι δεν ειμαι η ανωρημη και οξηθημη π του εδειξα οταν μεθησα και θα