Originally Posted by
Antonis8
Αυτό που περιγραφεις δεν είναι καν συμπτωμα καρκίνου του οισοφαγου. Και η παλινδρόμηση αμφίβολη ειναι αφού δεν φάνηκε κάτι στον ΩΡΛ. Οι αναστολείς βοηθάνε τους παντες,είτε έχουν είτε δεν έχουν θέμα. Παρε για ένα διάστημα ακόμα αναστολείς ή δοκίμασε φυτικά φάρμακα που κάνουν δουλειά,στο έχουμε προτείνει δέκα φορες,μπορει και παραπάνω.
Αν επιμενεις να κάνεις τη γαστροσκοπηση (για ποτε την προγραμματισες ; γιατί κι εγώ προγραμματισα μια ακόμα γιατι ο γιατρός υποψιαζεται και έλκος στο στομάχι πλεον , το ανεβαλα ωστόσο λογω του ιού και καλό θα ήταν να κάνεις το ίδιο) καντην να τελειώνεις. Εγώ δεν είχα πάρει ούτε ηρεμιστικο μου κανει μεγάλη εντυπωση που δεν βρισκεις κανέναν να την κανει μονο με ξυλοκαινη,είναι παρανομο εκτός των άλλων γιατί η νάρκωση γίνεται μονο με τη συγκατάθεση του ασθενούς.
Ωστοσο θεωρω οτι ασκοπα θα ξοδεψεις τα λεφτα σου. Οταν είχα ενεργά έλκη στον οισοφάγο,πονουσα με κινήσεις,ακόμα και οταν εσκυβα ενιωθα πόνο στον οισοφάγο, αυτό που περιγραφεις δεν είναι καν συμπτωμα, στη χειρότερη είναι παλινδρόμηση,οποτε ξαναπαρε χαπια ή φυτικά και φτιαξε τη διατροφή σου.