Από αυτοεκτίμηση αν μπορούσα να μιλήσω με ποσοστα θα έλεγα πως νιώθω ότι έχω περίπου 15% βαριά 20%
Printable View
αυτο που εγινε με την δουλεια ειναι φυσιολογικο ,μην σε τρομαζει στους πιο πολλους θα συνεβαινε, ειδικα εαν εισαι ατομο υπευθυνο οπου θες και εισαι σωστος.Δυστυχως στην ελλαδα ετσι γινετε, ολο βισματα.Ομως το οτι λες πως κανεις για δουλεια κατι που σου αρεσει κι αγαπας, να ξερεις οτι αυτο ειναι πολυ μεγαλο καταρθωμα!! μπραβο σου!! ειναι σπανιο.
Εαν συνεχισεις με τον θεραπευτη σου , και εαν του τονιζεις συνεχως το ποσο σε ενοχλει το οτι υπεραναλυεις τις σκεψεις σου ,αυτο ισως το λυσετε μεσα απο διαλογισμο, η ,,,δεν ξερω ο θεραπευτης σου ξερει το σωστο και τον καλητερο τροπο.Παντος ,ολα αυτα δειχνουν αξιολογο ανθρωπο.
Τώρα δεν κάνω αυτό που πραγματικά αγαπώ, αλλα όχι και ότι με χαλάει αυτή η δουλειά που είμαι...
Το είχα συζητήσει και μου είπε να μην πηγαίνω στα άκρα. Η να υπέρ αναλύω η ν μη με νοιάζει τίποτα... Να σκέφτομαι κάπως ενδιάμεσα και σε δεύτερο χρόνο... Αλλά είναι υπερβολικά δύσκολο
Και εγώ το έχω αυτό σε υπερβολικό βαθμό και σε πιο άκυρα και ασήμαντα πράγματα.σε νιώθω ...