Originally Posted by
Ορέστης
Ποιες ειναι οι τροφες; Εζησα κατι που συμβαινει μια φορα στη ζωη ενος ανθρωπου. Θα με ρωτανε τα εγγονια μου (τροπος του λεγειν) για την εποχη του κορωνοιου. Τι βλακεια, να εχω να διηγηθω μια τετριμενη ιστορια, σαν αυτες που διηγειται καθε 16χρονη στα ινστα στοριζ. Εστειλε, δεν εστειλε, ειπε καληνυχτα και ηταν ονλαιν. Επρεπε να το ειχα παρει απο την αρχη πιο χαλαρα, για να μην απογοητευτω, και για να μην κανω σεναρια. Δε θα μου αρεσε να μιλαμε και να ξεκιναει τα μονολεκτικα στη μεση της συζητησης γιατι αρχισε να κανει κατι αλλο, αυτο οχι, αλλα τα υπολοιπα ηταν ακυρωμενες προσδοκιες μου, ισως υπερβολικες. Ισως τα σκαμπανεβασματα επικοινωνιας να ειναι φυσιολογικα στις συνθηκες που ζησαμε. Πραγματικα δεν ξερω, ουτε γινεται να το συμπερανω. Επρεπε απλα να ειμαι χαλαρος και υπομονετικος και να αφησω τα πραγματα να παρουν το δρομο τους, τον ενα ή τον αλλο. Αυτα μου ελεγες κι εσυ στην αρχη, αλλα δεν γινοταν να ελεγξω τα συναισθηματα μου. Οπως δε γινεται να αποτιναξω την ενοχικοτητα και τη δειλια, ετσι δε γινεται να αποκτησω και ελεγχο των συναισθηματων, να μην ξενυχταω με σκεψεις, να μην αγχωνομαι, να μην πικραινομαι χωρις λογο.
Ακομα και αν στο τελος εβγαινε αληθινο το χειροτερο σεναριο, οτι με κοροιδευε, οτι μου παριστανε τη φιλη, που δεν ισχυει κατι τετοιο, αλλα το θετω υποθετικα. So what? Σιγα την εκμεταλευση. Τα πεντε λεπτα που θα μου παρει να στειλω μια σημειωση; Εχω αφησει να με εκμεταλλευτουν ατομα που απαιτουσαν ωρες εργασιας και δεν ειχαν τιποτα να προσφερουν σε ανταλλαγμα, ηταν αηδιαστικοι και σαν παρουσια. Οι στιγμες ηταν ιστορικες και αυτα που ειχα να χασω ελαχιστα. Οταν ηρεμησα το καταλαβα.
Προσπαθω να κρατησω τα καλα και να ξεχασω τα κακα για να βγω κερδισμενος. Οταν κοιταζω τις φωτογραφιες μας χαμογελαω. Ειναι ενα πολυ καλο κοριτσι. Στις φανταστικες βολτες που βγαινω με το σκυλο μου θα την παιρνω μαζι μου.