Originally Posted by
giorgos panou
οταν λες οτι εχεις κατσει για πολυ καιρο μοναχη σου ποσο εννοεις -αν επιτρεπεται?- διοτις ολα ειναι σχετικα σε αυτην την ζωη και σε αυτο το φορουμ.
Σχετικα με την απομονωση οπου αναφερεις πως εισαι αυτο τον καιρο θα σου πω κατις οπου εν μερη το αναφερες.Ο ανθρωπος ειναι κοινωνικο πλασματακι ,κι στην ταυτοχρωνη φαση ακομα πιο πολυ! δλδ , εαν εισουν αυτον τον καιρο κλεισμενη μεσα και ο γυρο κοσμος δεν ειχε θεμα με τον κορονοιο, ηταν εξω! σαββατοβραδο και γλεντουσε! εσυ θα "βαραγες φρικες" αυτην την στιγμη σε ακριβως ιδιες συνθηκες για εσενα.Ενω , τωρα , με ακριβως τι ιδιες συνθηκες για εσενα αλλα επειδη ολοκληρη η κοινωνια εχει "φαει πακετο" και ειναι εσωκλειστη, δεν σε ενοχλει τοσο πολυ το οτι εισαι μεσα! Αυτο το συμβαν ειναι λιγακι περιεργο κι εν μερη ντροπη για τον ανθρωπο κι για την σκεψη του, διοτις ειναι σαν να λεμε οτι αα ,δεν ειμαι καλα εγω?? αν δεν ειναι και οι αλλοι καλα δεν με πολυ ενοχλει!!" τι ειμαστε τελικα ε?
Τελος, σχετικα με τον μελοντικο σου συντροφο -διοτις δεν νομιζω να σκεφτεσαι ακομα τον αλλον!! ημαρτον - ο μελοντικος σου ερωτας συνφορμιτησα μου να ξερεις οτι θα ειναι αυτος που υποσυνειδητα θελεις! σε συνδιασμο βεβαια με το παντοτινο πρωτιπο,τον πατερα σου δλδ. Ετσι λοιπον εαν λες συνεχως οτι σε βλεπουν μονο για συμβιβαστικη σχεση! ετσι θα γινετε! και ναι! το γραφεις στο κουτελο1 -συγνωμη, αστεευομαι- , αλλα φαντασου, εγω που δε σε ξερωκαθολου, που δεν σε βλεπω ερωτικα κι λογο ηλικιας, αν ενδιαφερομουν να συνεχιζα μαζι σου ερωτικα! απο τωρα η ψυχη μου ειχε αρχισει να ψυχοπλακονεται! να νιωθω πως εχω να φλερταρω μια κοπελα ,οπου λογικα κι απο τον τροπο που γραφεις πρεπει να εισαι αρκετα εμφανισιμη, αλλα ταυτοχρωνος εισαι αρκετα μισαλοδοξη για το μελον ! θα επρεπε λοιπον να βρω και τα αντιστοιχα λογια, επιχειρηματα ωστε να σε φερω πιο κοντα μου, ωστε να σου κερδισω το ενδιαφερον σου, οπου θα ειχαν θεμα,το ποσους νεκρους εχει η ιταλια!, τον σεισμο στην πραγα, την οικονομικη κριση, και φυσικα οτι την δευτερα ο καιρος θα γινει μουντος!! θα βρεχει!! εκει θα σε εριχνα!!¨)χαχαΣυγνωμη για τα τελευταια, καμω χιουμορ, απλα προσπαθω να σου δειξω με παραδηγματα αυτο που εννοω!