Originally Posted by
genesis
Mια και αναφερθήκατε στους Εβραίους τι γίνεται όταν μια αόρατη παρουσία, χωρίς φωνή, όπως οι φωνές της ψύχωσης, αλλά μιλώντας σιωπηρά αν θα μπορούσα να το πω έτσι, σε πληροφορεί ότι αυτοί που κάνουν τα έργα του Σατανά (δεν αναφέρεται στους Εβραίους, δεν υπάρχει η λέξη Εβραίος, αν και ο καθένας μπορεί να την συνάγει, πράγμα που δεν ισχύει όμως, αφού δεν είναι οι μόνοι που κάνουν τα έργα του Σατανά), έχουν κάνει πολλά εις βάρος της οικογένειάς σου, τελετουργικό φόνο σε μωρό, αδερφό, αλλά και σε σένα και σε άλλα μέλη της οικογένειας. Όλα αυτά με λεπτομέρειες και έτσι να εξηγείται το παζλ της ζωής σου. Να ταιριάζουν όλα τα κομμάτια.
Επίσης όσον αφορά τις τεχνολογικές ανακαλύψεις, υπάρχουν ήδη, εμφυτεύματα εγκεφάλου ή εμφυτεύματα στο αυτί. Ποιος μας λέει ότι δεν διεξάγονται παράνομα πειράματα πάνω μας;
Να πω ότι ασθένησα με καρκίνο μαστού εξαιτίας του Solian. Επίσης ότι έχω υποστεί αρκετά που δεν ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας μου. Σαν να έχουν συμφέρον να με βάλουν στο ψυχιατρείο. Γενικά είμαι άτομο χαμηλών τόνων και ενδιαφέρομαι για την επιστήμη που με χίλια ζόρια κατάφερα να σπουδάσω, την φυσική. Αλλά συνέχεια αντιμετωπίζω μια νοοτροπία υποβιβασμού, έχω ακούσει επίσης ότι με έχουν βγάλει αγράμματη (εργάζομαι στο ευρύτερο δημόσιο).