Σκεφτομαι αν θα ειναι χαρουμενο η σοβαρο διαλεξε κατηγορια χαχα
Printable View
Α σκεφτηκα κατι λες να μας βρει κανενας γνωστος η κανενας γιατρος μας απ αυτα που γραφουμε εδω?
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
.................................................. .......
.........................
Α ρε Αλεξια προλαβες και το διαβασες το ειχα σβησει χαχα
Αλεξια αυτο που με τρελαινει πιο πολυ που χρονια επαιρνα χαπια οι οζοι μίκρυναν και πως εγινε να φτασω στο αλλο ακρο να μεγαλωνουν και να εχουν και απασβεστωσεις. Τελος παντων θα κανω την βιοψια αλλα θα παω σε αλλο γιατρο να παρω δευτερη γνωμη. Αυτη ειναι και υπερ να τους βγαζουν γενικα το εχω ακουσει απο πολλους. Οχι οτι ισχυει στην δικη μου περιπτωση. Και αναρωτιεμαι μπορει να εχω και σε αλλα οργανα που δεν εχω κανει εξετασεις
Ναι. Αν και φανταζομαι οτι ειχε κανει λαθος διαγνωση η γιατρος και τζαμπα επαιρνα τοσα χρονια χαπια. Οταν ημουν μικρη ειχα τα συμπτωματα του θυροειδη για χρονια οταν πηγα τυχαια επειδη ειχε παει μια φιλη με βρισκει 4 οζους μικρους. Εγω επειδη δεν αλλαζω ευκολα γιατρους αν γνωρισω 1 μενω εκει δεν ειχα παρει δευτερη γνωμη. Ειχαν φυγει πολλοι απο αυτην την γιατρο αλλα εγω εκειιι και το αστειο ειναι οτι ειχε και πολυ δουλεια(καλα ειμαστε και προβατα στην πολη που ζω) Τελος παντων τωρα ειναι αργα. Πρωτα θα παω σε αλλον και μετα θα κανω την βιοψια(αν και να σε πω την αληθεια παλι σε αυτην θελω να παω:rolleyes:)