Να μην ανησυχείς καθολου...ούτε εμένα με έπιανε και επαιρνα και το 1 mg...δεν έχει να κάνει...δεν ηρεμούν όλοι οι οργανισμοί με το Ζαναξ..
Printable View
Μπορει να είσαι αφυδατωμενη αύξησε τα υγρά σου. Μπορει να είναι ορμονικο θέμα,μπορει οτιδηποτε.
Ο καρδιολογος μου μου έχει πει αν είμαι γύρω στον έναν μήνα με 100 παλμους σε κατάσταση ηρεμίας,τότε το συζηταμε,κατά τα αλλα ,αν διαρκει μονο μια δυο μέρες,δεν ειναι κάτι ανησυχητικο. Αύξησε υγρά,ηλεκτρολύτες, αυτά βοηθάνε.
Καλημέρα σας
Πήγα σήμερα έκανα καρδιογράφημα και υπέρηχο μου βρήκε μια μικρή ανεπάρκεια στη βαλβίδα (φύσημα) π είναι φυσιολογικό..μου είπε ολο αυτό είναι καθαρά φόβος που έχω (φοβάμαι τον θάνατο βασικά)μου είπε για 5 μέρες μισο ζαναξ πρωί και μισό βράδυ και άλλες 5 μέρες μισό μονο το βράδυ..
Βέβαια εγώ δεν έχω ηρεμήσει αν δν περάσει ολο αυτο με τους έντονους παλμούς..παλι π γύρισα σπιτι 101 εχω..θα προσπαθήσω και να πίνω πολύ νερό όπως μου ειπε και ο Αντώνης
Καλημερα φυσημα. Εχω κ εγώ κ ο μισός πλανήτης.. Πιστευω σ εξήγησε ότι δν ειναι τπτ ουτε το φυσημα ουτε οι ταχυπαλμίες.. Είναι λιγονκνολη αυτή η κατάσταση π μάλλον δε αγχώνει.. Προσπάθησε απλά να ξεχαστείς όπως όπως.. Να κ εγώ σήμερα είχα από το πρωί αμεβασμενιυς παλμους... Δε δίνω σημασία
Μου είπε εχω ανεπάρκεια σε βαλβίδα καπως ετσι και οτι θα το εχω μια ζωη αλλα δν θα πάθω τπτ απο αυτο..βεβαια εγω οταν ακουσα την λέξη ανεπάρκεια άσπρισα..με ηρεμησε και σε 10 μερες να ξαναμιλήσω μαζι της αν πέσουν οι παλμοί με τα Ζαναξ..εγω παλι δν εχω ηρεμησει εχω κολλήσει εκει οπως οταν κολλας στο τικ τακ του ρολογιού εγω κολλησα με την καρδιά .εξετάσεις αίματος είχα κανει πριν 2 3 μηνες ολα καλα λιγο πανω απο το οριο η χοληστερίνη ελαχιστα.
Προσπαθώ να μη δινω σημασία αλλά το μυαλο κολλάει το ρημαδι
Φίλε μου μια είναι η λύση μην ξαναμετρήσεις ποτέ παλμούς. Ειναι το μπαστούνι του μυαλού που στηρίζει την σκέψη σου. Στην ουσία ανχωνεσαι μην τυχόν και ανχωθεις.Είναι απλό μέτρας παλμούς γιατί μπόρεις να την ακούσεις,να την μετρήσεις, να την αισθανθεις την καρδιά σου , με λίγα λόγια είναι απίθανο να σκεφτείς αν έχεις κατι π.χ στο παγκρεας γιατι δεν αισθάνεσαι τίποτα από τα παραπάνω. Κανε γυμναστική, Καλή διατροφή, relax music,mindfulness.
Ακριβώς τα ίδια περνάω κι εγώ εδώ και μια βδομάδα... Φοβάμαι τον θάνατο όσο δεν πάει... Ξυπνάω και κοιμάμαι με αυτήν την σκέψη... Οτι μπορεί να πάθω ανακοπή και διάφορα τέτοια... Με τρομάζει ο θάνατος γιατί πιστεύω πως είμαστε μόνο κόκαλα και μυς. Στην ιδέα λοιπόν ότι δεν θα υπάρχω με πιάνει φρίκη... Το είχα και στο παρελθόν αλλά με την δουλειά είχα ξεχαστεί... Τώρα που κάθομαι όλη την μέρα σπίτι και σκέφτομαι είναι ότι χειρότερο...Όταν έρχεσαι αντιμέτωπος με τις σκέψεις σου μπορεί να τρελαθείς...