Εγω ειχα παρενεργειες κυριως στην αρχη..Τωρα , μετα απο ενα χρονο φαρμακα καμια..εκτος απο το θεμα με την ορεξη..το ελεγχω παντως..
Printable View
Εγω ειχα παρενεργειες κυριως στην αρχη..Τωρα , μετα απο ενα χρονο φαρμακα καμια..εκτος απο το θεμα με την ορεξη..το ελεγχω παντως..
Α και απο λιμπιντο ΜΗΔΕΝ..
δηλαδη θα μου το αλλαξει και μετα παλι τα ιδια μεχρι να μου παει καποιο στον οργανισμο μου δηλαδη παλι πειραματοζωο.Αυτα παιδια ειναι νευρολογικα φαρμακα δεν παιζουμε.Καταραμενη να ναι η στιγμη που τα αρχισα.Και το σ ωστο φαρμακο να παιρνεις φυσικα και θα εχεις παρενεργειες,αποκλειεται.Π ονοκεφαλο δε θα χει ,δε νομιζω.
Ποσες φορες σου εχουν αλλαξει τα φαρμακα?
παιρνω απο τα 20 ψυχοφαρμακα και τωρα ειμαι 26 σε καινουργιο γιατρο.Λογικο ειναι και εγω για 3 χρονακια που τα χα συνηθισει δεν ειχα ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ μονο βαρος 10 κιλα πηρα.Τωρα παλι απο την αρχη παιδια?Θα αντεξω?Μετα απο 3 χρονια μου τα αλλαξε τωρα.Δηλαδη ενα χρονο θα τον χασω????
απο λιμπιντο zinovia το αντιθετο εγω!!!Το θεμα ειναι οτι απο τοτε που αρχισα τα χαπια δεν υπαρχει ολοκληρωση ...τι να πω ειμαι φοβισμενη με τη νεα αρχη.
και γω δεν εχω ορεξη ιδιαιτερη για σεξ και νομιζωοτι ολα τα φαρμακα καπια στιγμη τα συνηθηζει ο οργανισμος.8α περνουμε 8α περνουμε 8α αλαζουμε μεχρι να μας φυγει καπια στιγμη το προβλημα.τι να κανουμε?
εγω περνω αντικατα8λπιπτικα.φλουοξετ ινη λεγεται.στην αρχη καλο ηταν αλλα μετα το συνηθησα καπωςοχι οτι δεν ειμαι καλα.αλλεςφορες ειμαικαλα και αλλεςοχι.κανω ιπομονη ομως.
afroula τι πρόβλημα αντιμετωπίζεις και παίρνεις τόσα φάρμακα; Εγώ έχω αγχώδη διαταραχή με πανικό και παίρνω σεροξάτ, ζάναξ και ιντεράλ για τις ταχυκαρδίες. Έχω παρενέργειες, πιο πολύ τρεμούλες, αλλά θέλω να πιστεύω ότι με τον καιρό τα συμπτώματα αυτά υποχωρούν. Αν όμως έχεις τόσο μεγάλο πρόβλημα πρέπει να απευθυνθείς στο γιατρό σου και να τον ενημερώσεις.
υπαρχει καποιοσ που να παιρνει ζολοφτ και χαναχ?
διαβασα μεσα στισ παρενεργειεσ του ζολοφτ οτι μπορει να φερει τασεισ για αυοκτονια, καταθλιψη συγκοπη και αλλα πολλα πολλα που ουτε καν τα θυμαμαι... αυτη τι μου τα δωσε να τρελαθω ακομα πιο πολυ??? υπαρχει καποιοσ αλλοσ τροποσ να το ξεπερασω χωρισ ηρεμιστικαααα?
έπαιρνα ζολόφτ στην αρχή της θεραπείας μου και δεν είχα καμμία παρενέργεια εκτός από τα κιλά που πήρα(βέβαια έπαιρνα και άλλα φάρμακα μαζί με αυτό).όταν μου τα έδωσε ο γιατρός η πρώτη κουβέντα που μου είπε είναι να μην διαβάσω τις παρενέργειες.δεν κατάλαβα ποτέ το γιατί και ούτε τον ρώτησα.Quote:
Originally posted by mairh
διαβασα μεσα στισ παρενεργειεσ του ζολοφτ οτι μπορει να φερει τασεισ για αυοκτονια, καταθλιψη συγκοπη και αλλα πολλα πολλα που ουτε καν τα θυμαμαι... αυτη τι μου τα δωσε να τρελαθω ακομα πιο πολυ??? υπαρχει καποιοσ αλλοσ τροποσ να το ξεπερασω χωρισ ηρεμιστικαααα?
ρώτησε τον γιατρό σου καλύτερα για τις παρενέργειες αν και νομίζω πως ισχύουν για πολύ μικρό αριθμό έως καθόλου των ασθενών.ίσως να κάνω και λάθος...:)
Διαβαζω κα μαθαινω για τις παρενεργειες των χαπιων χωρις να το επιδιωκω μονο εδω. Δεν ειχα καμια παρενεργεια απο φαρμακα και παιρνω 5 χρονια. Οι παρενεργειες των χαπιων ανηκουν στο 5% των ανθρωπων που τα παιρνουν και δεν ειναι ποτε εντονες. Εχω διαβασει εδω μεσα για ταχυπαλμιες, υπνηλιες, χασμουρητα, ιλιγγους, καθαρες παρενεργειες του αγχους και της καταθλιψης! Δλδ μονο αυτα τα φαρμακα εχουν τοσο συχνες και εντονες παρενεργειες και το mesulid π.χ. ή μια αντιβιωση δεν εχουν? Ή μήπως ακουμε παρενεργειες μοναχα απο ανθρωπους που πασχουν απο ψυχολογικες διαταραχες? Για σκεφτειτε το λιγο. Μοναχα εμεις συνηθως μεγαλοποιουμε και εχουμε ψυχοσωματικα προβληματα κι απλα ψαχνουμε να βρουμε που θα τα δικαιολογησουμε. Αποδεδειγμενα ειμαστε τρεις και κατι σε μοναδες υγειας, ας μη ριχνουμε τα βαρη και σ εκεινα που μας δινουν το μπαστουνι να ορθοποδησουμε. Ο τιτλος θα πρεπε να ταν \"Παρενεργειες ψυχολογικων προβληματων\".
ΑΛΛΟ ΤΑ ΜΕΣΟΥΛΙΝΤ Κ ΑΛΛΟ ΤΑ ΗΡΕΜΗΣΤΙΚΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.. ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΗΣΗ ΗΡΕΜΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΝΑΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΕΝΩ ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ Κ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΑ ΖΟΛΟΦΤ ΜΕΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑ Κ ΤΟ ΧΑΡΤΑΚΙ Κ ΟΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ... ΟΙ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΜΙΑ ΖΑΛΗ..
Δεν κανει κανεις αποπειρα αυτοκτονιας αν δεν εχει τασεις αυτοκτονιας ή κατάθλιψη. Δεν μιλησα για τις παρενεργειες κατα τη διακοπη τους (φυσικα και εχεις εξαρτηση μ αυτα), αλλα για τις παρενεργειες οταν τα λαμβανεις γιατι γι αυτο το πραγμα αναφερθηκαν πολλα.Quote:
Originally posted by mairh
ΑΛΛΟ ΤΑ ΜΕΣΟΥΛΙΝΤ Κ ΑΛΛΟ ΤΑ ΗΡΕΜΗΣΤΙΚΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.. ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΗΣΗ ΗΡΕΜΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΝΑΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΕΝΩ ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ Κ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΑ ΖΟΛΟΦΤ ΜΕΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑ Κ ΤΟ ΧΑΡΤΑΚΙ Κ ΟΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ... ΟΙ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΜΙΑ ΖΑΛΗ..
Υ/Γ: Το χαρτακι λεει για παρενεργειες σε ΟΠΟΙΟΝ παρει το χαπι? Μαθε πρωτα ΤΙ ΕΙΝΑΙ οι παρενεργειες που αναγραφονται στις σημειωσεις των φαρμακων.