Γεια σου,kosmimaTislypis.
Γιατί έχεις τόσο πόνο μέσα σου?Που σε εμποδίζει το πρόβλημά σου στη ζωή σου?
Έχεις ανθρώπους που σ\'αγαπάνε κ τους αγαπάς πραγματικά?
Επίσης γιατί λες πως στενοχωρείς κ θλίβεις τους ανθρώπους που αγαπάς?Για πιο λόγο?
Printable View
Γεια σου,kosmimaTislypis.
Γιατί έχεις τόσο πόνο μέσα σου?Που σε εμποδίζει το πρόβλημά σου στη ζωή σου?
Έχεις ανθρώπους που σ\'αγαπάνε κ τους αγαπάς πραγματικά?
Επίσης γιατί λες πως στενοχωρείς κ θλίβεις τους ανθρώπους που αγαπάς?Για πιο λόγο?
;)Καλησπερα Αρση!
Τα ατομα τα οποια δεν εχουν καπιο κοντινο ατομο με οτιδηποτε αναπηρια δεν μπορουν να καταλαβουν τον πονο τον οποιο νιώθουν . ..Βεβαιως ειναι απόλυτα λογικο κ κατανοητο!
Το προβλημα το δημιουργουν τα αλλα ατομα(δεν μιλαω για καπιον προσωπικα...αλλα ετσι ειναι!)
Βεβαια κ εγω ενα τετοιο ατομο ημουν προ αναπηριας οποτε καταλαβαινω!Κοιτας με βλεμμα γεματο λυπηση κ συμπονια και αυτο ειναι ολο!
Κ μετα λενε πως δεν πρεπει τα αμεα να κλινονται σπιτι...Ε βεβαια οσοι το λενε ειναι εξω απ τον χωρο!
Οσο για τα προβληματα τα οποια αντιμετοπιζω... Κ ...
(αν αρχισω απο τωρα δεν θα τελειώσω ουτε αύριο κ δεν λεει...)
Προσωπικά δεν μου προκαλούν λύπηση-καθόλου,τα άτομα με αναπηρία.Άρα μην το γενικεύεις.Υποθέτω θα είναι πολλοί σαν εμένα.Δεν το λέω επειδή έχεις πρόβλημα,δεν μου βγαίνει.Άλλα πράγματα μου προκαλούν τη λύπηση,εκπέμπεται απ΄το εσωτερικό κάποιου(για μένα).Quote:
Originally posted by kosmimaTisLypis
;)Καλησπερα Αρση!
Τα ατομα τα οποια δεν εχουν καπιο κοντινο ατομο με οτιδηποτε αναπηρια δεν μπορουν να καταλαβουν τον πονο τον οποιο νιώθουν . ..Βεβαιως ειναι απόλυτα λογικο κ κατανοητο!
Το προβλημα το δημιουργουν τα αλλα ατομα(δεν μιλαω για καπιον προσωπικα...αλλα ετσι ειναι!)
Βεβαια κ εγω ενα τετοιο ατομο ημουν προ αναπηριας οποτε καταλαβαινω!Κοιτας με βλεμμα γεματο λυπηση κ συμπονια και αυτο ειναι ολο!
Κ μετα λενε πως δεν πρεπει τα αμεα να κλινονται σπιτι...Ε βεβαια οσοι το λενε ειναι εξω απ τον χωρο!
Οσο για τα προβληματα τα οποια αντιμετοπιζω... Κ ...
(αν αρχισω απο τωρα δεν θα τελειώσω ουτε αύριο κ δεν λεει...)
Πες μας για το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις...κ δεν πειράζει ας σε πάρει μέχρι το πρωι...:)
kosmimaTisLypis
εδω εχει πολυυυυυυ χωρο παντως....
εαν θελεις πες απλα μερικα απο αυτα που σε απασχολουν περισσοτερο τωρα
ειναι η αναπηρια
τα προβλημτα που αντιμετωπιζεις γενικοτερα
ο τροπος που σου φερονται οι αλλοι
ο τροπος που εσυ αντιμετωπιζεις αυτα τα θεματα...
kosmimaTisLypis
εχεις πολυ ωραιο ψευδωνυμο..;)
και βεβαια οχι,απλα οσο περισοτερο ψαχνουμε τοσο περισσοτερες οι πιθανοτητες να τους βρουμε :)Quote:
Tην περιπτοση δηλαδη να βρω καπιους’’σωστους’’ανθρω πους στα μεροι που πηγαινω π.χ στη σχολη μου την αποκλειουμαι?
ειναι στιγμες που πρεπει να ειμαστε πιο δυνατοι απο τους υπολοιπους.καταλαβαινω πως νοιωθεις να σε βλεπουν οι αλλοι και να λενε\"τι κριμα νεο κοριτσι\" και αυτο σε ριχνει ακομα πιο πολυ.αυτο επηρρεαζει αφανταστα οχι μονο εσενα αλλα οποιοδηποτε.γιατι προδικαζει οτι περνας ασχημα,οτι δεν εισαι στην πραγματικη ζωη.δεν ειναι ομως αυτη η πραγματικοτητα.θα βρεις μια ζωη διαφορετικη απλα μην περιμενεις να την καταλαβουν οι υπολοιποι.μπορουν να σε καταλαβουν ατομα που εχουν περασει οτι και εσυ.ειναι οι στιγμες που πρεπει να εισαι εσυ ανωτερη απο τους αλλους πιο δυνατη και αυτο ειναι δυσκολο.χαιρομαι που μου λες πως πηγαινεις στη σχολη :) αυτο απο μονο του δειχνει πως εισαι αγωνιστρια.καλη δυναμη λοιπον διαμαντακι ...
Ολοι διαθετουν πολυ δυναμη μεσα τους,πιστευω! Ομως πολλοι δεν μπορουν να ανακαλυψουν την τοσο μεγαλη δυναμη τους οταν δεν εχουν ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!Δεν ειμαι κατι διαφορετικο,με περισσότερη δύναμη κτλ...απλα την εχω βρει κ τη διαχειρίζομαι!
kosmimaTisLypis,
καλώς ήρθες:)
συμφωνω μαζι σου για την δυναμη κ ποτε την νιωθουμε. Ομως τί εννοεις οταν λες οτι την διαχειριζεσαι?
Την χρησιμοποιώ η τουλαχιστον προσπαθω...
Η ζωη ειναι αγωνας απλα για κάποιους ειναι υπερβολικα δυσκολος...το γιατι ψαχνω!
ρωτάς γιατί ο αγώνας σου είναι υπερβολικά δύσκολος; ή απλά ψάχνεις το \"γιατί\"έτσι γενικά;προσπαθώ να καταλάβω αλλά νομίζω πως έχω ένα κενό....Quote:
Η ζωη ειναι αγωνας απλα για κάποιους ειναι υπερβολικα δυσκολος...το γιατι ψαχνω!
kosmimaTisLypis,πολλοί χρειάστηκε κ χρειάζεται να αγωνιστούμε υπερβολικά για τη ζωή μας.Απλά γιατί συνέβη οι συνθήκες να είναι αντίξοες.Άλλες φορές πληρώνουμε συνέπειες επιλογών κ άλλες συμβαίνουν καταστάσεις ανεξάρτητες.Έρχονται γεγονότα στη ζωή μας που δεν παιρνάν απ\'το χέρι μας,παιρνάει όμως από το χέρι μας ο τρόπος που θα τα αντιμετωπίσουμε για να ζήσουμε καλύτερα.
Το γιατί μπορεί να μην οφελεί.Απλά συνέβη.Δεν ξεγίνεται.Μόνο αντιμετωπίζεται.
Τι προβλήματα αντιμετωπίζεις στην καθημερινότητά σου?
Σε κάποιο σημείο νομίζω πως ανέφερες ότι πριν έτσι ένιωθες κ συ για α.μ.ε.α..Τι συνέβη στη ζωή σου?Θες να μας πεις κάποια πράγματα?
δεν υπαρχει γιατι.καποια πραγματα συμβαινουν χωρις να υπαρχει λογος.απλα συμβαινουν.ειναι η κακια στιγμη,λαθος μερος σε λαθος χρονο και απλα ετυχε σε εσενα.Εχει τυχει και σε πολλους αλλους αλλα επειδη τοτε δεν μας αγγιζει δεν του δινουμε σημασια.δεν εκανες κατι για να γινει ουτε θα μπορουσες να το αποφυγεις.ηταν να γινει η ετυχε να γινει,παρε οποια ερμηνεια θελεις.το θεμα ειναι τι γινεται απο δω και περα.και βλεπω πως τα πας καλα και χαιρομαι για αυτο.σε γενικες γραμμες εισαι σε πολυ καλη κατασταση και αυτο ειναι πολυ θετικο :).προσπαθησε να συνεχισεις ετσι.Παντως εχω μια γνωστη που εμενε θεσσαλονικη και αλλαξε τοπο κατοικιας λογω αναπηριας στα ποδια,δεν αντεχε να την κοιταζουν ολοι.Πηγε αθηνα οπου απο οτι μου εχει πει εκει ειναι πολυ καλυτερα απο αυτη την αποψη,οι ανθρωποι ειναι περισσοτερο στον \"κοσμο\" τους και δεν ασχολουνται με τους γυρω.Αυτο απλα το ανεφερα...ομορφη νυχτα να εχεις.Quote: