K ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ,Κ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΙΑ,Κ ΟΙ ΔΥΟ 'ΦΙΛΤΑΤΟΙ' ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ Π ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΠΕΡΙ ΚΟΨΙΜΑΤΟΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ,ΛΕΣ ΤΛΚ Κ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ
Printable View
K ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ,Κ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΙΑ,Κ ΟΙ ΔΥΟ 'ΦΙΛΤΑΤΟΙ' ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ Π ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΠΕΡΙ ΚΟΨΙΜΑΤΟΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ,ΛΕΣ ΤΛΚ Κ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ
Ρε φίλε γιατί μπερδεύεσαι εσύ μπορεί να είσαι σχιζοφρενής 50 χρόνια και να πρέπει να παίρνεις φάρμακα εφόρου ζωής. Δεν είμαστε όλοι σχιζοφρένεις όμως τι να κάνουμε τώρα; Θα πρέπει ντε και καλά να παίρνουμε φάρμακα εφόρου ζωής γιατί εσένα σου έχει μπει η ιδέα πως εφόσον θα παίρνεις εφόρου ζωής εσύ θα πρέπει να τα παίρνουμε εφόρου ζωής και εμείς όταν ο γιατρός έχει άλλη άποψη;
Μου λες στο υστερόγραφο αυτό που μου γράφεις και σε ρωτάω λοιπόν έγραψα τίποτα διαφορετικό από αυτό που γράφεις εσύ ανέφερα πουθενά την λέξη έλλειψη;
Έλα Χριστέ και Παναγια
Οι προτροπες για διακοπη φαρμακου απαγορευονται απο τους ορους χρησης ακριβως γιατι ειναι επικινδυνες.
και ρε συ mindcrime ακομα και αν δεν ηταν, το 99% δε προκυπτει απο πουθενα.
Α επισης δε μπορεις να λες στον αλλον "επειδη εισαι εσυ σχιζοφρενης παει να πει ειμαστε και μεις". Σκεψου να στο ελεγαν αυτο για τη διπολικη σου.
ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙς ΟΠΩς 'ΛΕς' ΚΕΣΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΘΕΩΡΩ Κ ΣΕΝΑ,ΛΟΓΙΚΟ?ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΛΕΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΒΡΙΣΙΜΟ,ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΟΜΩς ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΩ ΣΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ.ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ Π ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ Κ ΤΟΣΟ ΜΕ ΑΤΟΜΟ Π ΥΠΟΤΙΜΑΕΙ Κ ΤΛΚ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΚΙΟΛΑς!!! ΥΓ ΓΤ ΕΝΩ ΚΕΣΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΝΤΙΨΥΧΩΣΙΚΑ ΟΠΩΣ ΚΕΓΩ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΕΓΩ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙς?ΔΕΝ ΤΟ ΚΤΛΒ ΑΥΤΟ...
Καλα ναι χωρια που ειμαστε στην ενοτητα ψυχωσης που ειναι και η βαρυτερη ψυχικη ασθενεια...
Λιγη προσοχη γενικα με αυτα mindcrime = (
ΔΕ ΠΑς ΣΤΟ...
Οκ, μπραβο σου, υπαρχει ομως κατι που λεγεται στιγμα για τις ψυχικες ασθενειες και ειναι πραγματικα καταστρεπτικο. Δεν γινεται επειδη εσυ εισαι οκ με το να σε λενε τρελο να υποθετεις οτι ειναι και ο αλλος οκ οταν εχει ενδεχομενως δεχτει την απειρη κακοποιηση γυρω απο την ασθενεια του. Κι αν δεν το γνωριζεις παλι πρεπει να το υποθετεις αλλιως ουτε για τους αλλους ασθενεις δεχνεις να νοιαζεσαι ουτε για το πως αντιμετωπιζονται οι ψυχικα ασθενεις απο την κοινωνικα γενικοτερα.
Εγώ δεν υποθετω τίποτα , χρησιμοποιησα ένα επιθετο οπως πχ στον διαβήτη λες κάποιον διαβητικό, οκ;; αυτά και καλή συνέχεια να έχετε στις ζωές σας
ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΤΑΝ ΖΟΡΙΣΤΟΥΝ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ,ΕΓΩ Ή ΕΜΕΙΣ Π ΔΕΝ ΣΥΝΗΘΙΣΑΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΙ ΦΤΑΙΜΕ?ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ,ΕΓΩ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΑΧΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ Κ ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΗΝ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙΣ ΝΑ ΠΕΦΤΩ ΣΤΟ ΟΔΗΝΥΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ...Κ ΜΗΝ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΜΕ ΧΑΛΑΣΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΙΣΙΔΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ ΣΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ,ΟΧΙ ΜΑΣ ΒΡΗΚΕΣ ΕΥΓΕΝΙΚΟΥΣ Κ Η ΚΟΤΣΑΝΑ ΠΗΓΕ ΣΥΝΝΕΦΟ... ΥΓ ΟΙ ΣΩΣΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ
παιδια κωρονοιοσ λεγεται τωρα