Σε πιάνουν τέτοιες επιθετικές συμπεριφορές να φωνάζεις κτλ; έχεις εμμονή με κάτι συγκεκριμένο;
Printable View
Δεν εχω κρισεις πανικου , μονο κτθλψη , λυπαμαι που αδυνατω να βοηθησω .................
Αυτο που λες το έχει η γιαγιά μου με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο χρόνια έχει εμμονή ότι θα της κάνει κακό και ότι της έχει κάνει ήδη κακο και παίρνει αντικαταθλιπτικο και αντί ψυχωτικο για τις εμμονες. Γι αυτο σου είπε ψύχωση. Εγώ πιστεύω ότι αν το δουλέψεις στο μυαλό σου μπορεί να το ξεπέρασεις σε συνδυασμό με την αγωγή σου αν πρέπει να παρεις. Απ ότι κατάλαβα εσύ ποιο πολύ ανησυχεις για την κρίση πανικού ;
Αν συνεβει μια φορα μη φοβασαι αν επαναλαμβανεται πρεπει να το ψαξεις. Ετσι μου ειπε η χυχιατρος
Παιδια εγω τωρα πηρα 6μγμ λεξο λετε να παθω τιποτα πρωτη φορα πηρα 6 συνηθως παιρνω 3 κι αυτο σπανια
1.5 να παιρνεις.Ειναι αρκετά βαρύ.Εμενα στις κρίσεις πανικού το 1.4mg έκανε δουλειά.Αλλα Τελικά με τον ψυχίατρο που μίλησα μου σύστησε xanax σαν άμεσο στον πανικό. Εγώ όμως επαναλαμβάνω ότι είχα μόνο κρίση πανικού και όχι γενικευμένο άγχος.
1.5 να παιρνεις.Ειναι αρκετά βαρύ.Εμενα στις κρίσεις πανικού το 1.4mg έκανε δουλειά.Αλλα Τελικά με τον ψυχίατρο που μίλησα μου σύστησε xanax σαν άμεσο στον πανικό. Εγώ όμως επαναλαμβάνω ότι είχα μόνο κρίση πανικού και όχι γενικευμένο άγχος.
Multi-Quote This Message