Originally Posted by
Martal
Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορείς να πιστεψεις οτι θα εκανε κακο στα παιδια, τα αγαπουσε παρα πολυ. Μια ψυχολόγος που μιλησε με την φιλη μου της ειπε οτι παρα πολλοι κανουν κακο και στα παιδια απο υπερβολική αγαπη,αυτο που είπε η συγκεκριμένη βεβαια εγω δν το καταλαβαινω απόλυτα και ότι κατα καποιον τροπο λεει οτι ειναι τυχερή η φιλη μου που θρηνει τωρα μονο τον άντρα της κ οχι και τα παιδια.. Αλλα δν το καταλαβαινω αυτο, το ειπε με μια σιγουριά η ψυχολόγος. η αληθεια ειναι οτι τελευταία ο αυτόχειρας ο δικός μας μουρμουριζε οτι δν τους προσφέρει τιποτα και πως ζουνε έτσι τα παιδια κλπ κλπ κ με αυτον τον κορονοιο κιολας σπίτι, δεν ξέρω τι σαταναδες εβλεπε γτ τα παιδια ειχαν οτι χρειάζονται και με το παραπάνω. Αυτος ενιωθε οτι ειναι καταδικασμενα μπροστα σε μια οθονη κλπ κλπ.. Ολοι οσοι εχουμε ψυχολογικά ξερουμε τι παραξενα πραγματα περνανε απο το μυαλο..Ειναι τοσο ασχημο να μην παίρνεις απαντήσεις, οταν γίνεται τοσο ξαφνικά και ακυρα.. Ουτε ενα γραμμα τιποτα.. Άδικο πολυ.. Μπαχαλο εγινε με οικογένειες με ολα, τα παιδια σκέφτομαι μονο που ειναι άδικο να βλεπουν αυτο το μισος αναμεσα σε μανα κ οικογένειά μεγαλώνοντας.. Τωρα ειναι μικρα κ ξερουν οτι σταματησε η καρδουλα του, αύριο μεθαυριο θα μαθουν την αληθεια,για τον πατερα τους, για τον παππού τους που αυτοκτόνησε για ολα..