Τι να σου πω....
Printable View
Τι να σου πω....
Πηγαινε σε ενα ψυχολογο να σε βοηθησει εμεις οτι κι αν λεμε ειναι δικες μας αντιληψεις. Ο ψυχολογος θα σε καθοδηγησει σωστα.
Αφου λες λιγους μηνες θα το ξεπαρασεις. Αν θελεις βεβαια να το ξεπερασεις γιατι μπορει να το θεωρεις ακακο. Πανω απο ολα στις περισσοτερες παθησεις γενικοτερα μιλαω χρειαζεται η θεληση. Σκεφτομαι καμια φορα απο την μερια των ψυχολογων και ψυχιατρων οταν μας βλεπουν για πρωτη φορα. Θα λενε εφοσον ηρθαν η δουλεια τους θα ειναι πιο ευκολη γιατι θελουμε την βοηθεια τους να ακουσουμε τι θα μας πουν η μιση δουλεια εχει γινει μενει η αλλη μιση. Φιλια !!
Σε ευχαριστω...θα το σκεφτω γιατι απαιτει χρημα
Θελεις τιποτα αλλο να πουμε? να φτιαξω καφε? να πουμε καληνυχτα?τι θελεις?
Πρόσεχε μη σου γίνει έμμονη ιδέα...συνηθως από κάτι τέτοια ξεκινούν.
Ενταξει ρε παιδια δε ξερω...ισως ειναι επειδη ετρωγα μπουλινγκ, παντα ημουν ο αδυναμος, και με αυτο το επαγγελμα θα ηθελα να με φοβοντουσαν ολοι...
Τωρα γιατι το παιζω μονος μου δε ξερω...
Μην στεναχωριεσαι παντως δεν ειναι δυσκολη η περιπτωση σου ειναι κατι που σου προεκυψε στην πορεια. Εδω εγω πρεπει να αλλαξω ολοκληρο τον χαρακτηρα και να γυρισω πισω στο νηπιαγωγιο ξανα. Ακατορθωτο δε το λες:p
μην νομιζεις και γω εχω και αλλα θεματα....ολοι βασικα
Και σκεψου το αλλιως αφου αντεξες τοτε εσυ ησουν ο δυνατος οχι αυτοι
Δεν με νοιαζει πλεον...απλα δε ξερω πως μου βγηκε ολο αυτο στο να το παιζω μπατσος και καλα...λες και ειμαι στον δικο μου κοσμο
Να φανταστω οτι δεν εμπιστευεσαι τωρα ευκολα κανεναν και εισαι καχυποπτος με τις παρεες σου? Δηλαδη δεν ανοιγεσαι ευκολα?