Originally Posted by
fea33
Για τις σπουδές μου πρότεινε εναλλακτικές η Σόνια, θέλω να πιστεύω πως θα με βοηθήσει λίγο και η τύχη σε αυτό καθώς τα πράγματα όπως προανέφερα είναι περίπλοκα...
Ίσως από το αρχικό post να μην έγινε κατανοητό (και λάθος μου) πως η μητέρα μου είναι υποστηρικτική, μου έχει προτείνει να μου νοικιάσει δικό μου διαμέρισμα, δε θέλω όμως να την επιβαρύνω οικονομικά. Πάντα με πρόσεχε,με στήριζε και με αγαπάει πολύ, το ίδιο και εγώ. Όμως ο πατέρας μου είναι αυτός που την επηρεάζει και επειδή η ίδια έχει ευαίσθητο χαρακτήρα τον λυπάται επειδή δεν έχει δουλειά, ανέχεται τις βλακείες του και ακόμη και αν του μιλάει εκείνος είτε της λέει να σκάσει , είτε τη χειραγωγεί για να τον συγχωρέσει... Ξέρω ότι δεν είναι ευτυχισμένη και επειδή έχουμε πολύ στενή σχέση προσπάθησα να της εξηγήσω πως δε χρειάζεται να τα ανέχεται όλα αυτά. Έχει αρχίσει να το καταλαβαίνει και η ίδια , καθώς ο πατέρας μου φέρεται πολύ άσχημα στον σκύλο μου και μας εκβιάζει συναισθηματικά λέγοντας πως θα τη χαρίσει, αποπειράθηκε να το κάνει μάλιστα όταν ήμουν Αθήνα ! Όμως όπως λες οι γονείς μας δεν αλλάζουν και δε θέλω να με πλημμυρίζουν ψεύτικες ελπίδες πως η μητέρα μου θα καταλάβει πως ο άνδρας της και πατέρας μου χειροτερεύει μέρα με τη μέρα ...