και μενα με επηρεαζει ο καφες κ ειδικα ο φραπες.τον εκοψα τελειος αλλα το καπνισμα δεν το κοβω.κανω μισο περιποου πακετο την ημερα ισως κ πιο λιγα.
Printable View
και μενα με επηρεαζει ο καφες κ ειδικα ο φραπες.τον εκοψα τελειος αλλα το καπνισμα δεν το κοβω.κανω μισο περιποου πακετο την ημερα ισως κ πιο λιγα.
τα έντονα ξυπνήματα που αναφέρεις τα έχεις εφόσον έχεις πιει ένα καφεδάκι το απόγευμα ή αυτό δεν σε επηρρεάζει;
εμενα?λιτσα εχουμε περδεψει τα μπουτια μας λολ
κοριτσια ειστε συνεχεια μεσα.
αναγκες δεν εχετε εσεις??:P:P
όλους μας αφορά παιδια. Anyway μου συμβαίνει έτσι και αλλιώς ανεξαρτήτου καφε
αν εννοείς φυσικές ανάγκες έχω το γιο γιο δίπλα μου:D:D:DQuote:
Originally posted by kyknos25
κοριτσια ειστε συνεχεια μεσα.
αναγκες δεν εχετε εσεις??:P:P
όταν ξυπνάς νιώθεις πανικό; τι συμβαίνει εκείνη την στιγμή; τι είναι αυτό που σε κάνει και ξυπνάς;Quote:
Originally posted by Thorp
όλους μας αφορά παιδια. Anyway μου συμβαίνει έτσι και αλλιώς ανεξαρτήτου καφε
εγω καθομαι πανψ σε γιο γιο για να μην χασω τπτ απο εδω μεσα λολ
:D:D:D
βασικά με ξυπνάει τρόμος και ταχυκαρδία. Ένα φτερούγισμα στο στήθος. όποτε πιάνω όμως τον σφυγμό δεν δείχνει υπερβολικός ανάλογα με αυτό που νιώθω
εγω τ να πω που ξυπναω κ βλεπω τον σφυγμο μ και κανει σαν ταβουρλο?οταν το ξαναπαθεις πιεσε τον εαυτο σου να μην πιασεις την αρτιρια να ακουσεις παλμο.
νιώθεις μούδιασμα ταυτόχρονα; ένα βάρος να σε πλακώνει;Quote:
Originally posted by Thorp
βασικά με ξυπνάει τρόμος και ταχυκαρδία. Ένα φτερούγισμα στο στήθος. όποτε πιάνω όμως τον σφυγμό δεν δείχνει υπερβολικός ανάλογα με αυτό που νιώθω
έχω μάθει να το ψιλοκοντρολάρω. Δεν νομίζω ότι είναι κακό να πιάνεις σφυγμό. ίσα ισα που καταλαβαίνεις ότι είναι ο κωλοπανικός. Μούδιασμα όχι τόσο